Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jó a McDonald's-ban?

Mi jó a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Én kifejezetten utálom az összes gyors éttermet, inkább fokhagymát eszek krumplival és sült hússal, vagy pacalt és hurkát. A hagyományos ételnél nincs finomabb. Amit a gyors kajáldákba adnak mind vacak és gusztustalan.
2011. febr. 6. 17:41
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
84%

pacal, az jó

hálistennek jó régen ettem életemben először és utoljára mcdonaldsban..

2011. febr. 6. 17:55
 12/56 A kérdező kommentje:
jó akkor majd köpködök a mcdonaldsban..és valóban ízlések és pofonok
2011. febr. 6. 17:56
 13/56 anonim válasza:
85%
szerintem néha belefér, de nem napi szinten, én is szeretem az ottani kajákat, ha tehetném azt enném minden nap, mert jo sok ízfokozótol jó az ízük, inkább hús+ rizs kombó
2011. febr. 6. 17:59
 14/56 andoryy ***** válasza:
93%
Abban igazad van, hogy egészségtelen szart adnak a gyors étkezdékben, de ha hirtelen megéhezel nem tudsz máshonnan kész ételt beszerezni. Az is egy módszer, hogy berobogsz egy intersparba és veszel kolbászt, felvágottat stb... de általában az emberek kényelmesek ill. szeretik viszonylag nyugodtan elfogyasztani az ebédjüket ezért részesítik előnyben a McD-t, Burger-t, PizzaHutot stb...-t. Másrészt vannak akik már normális ételt képtelenek fogyasztani és ezeken a szemeteken élnek. Hiába manapság a műanyag a nyerő. (1 év alatt nem bomlik le a McD-s kaja s sorolhatnám még milyen jó ...) Attól függetlenül, hogy így lehurrogtam a drágaságokat nyilván olykor-olykor beleférhet egy kis műanyag finomság csak az a baj, hogy túl nagy szerephez jutott az évek folyamán így az emberek jelentős részének ítélőképessége, egészsége oda már...
2011. febr. 6. 17:59
 15/56 anonim ***** válasza:
86%
Pedig nagyon finomak a kaják na jó tényleg nem napi szinten.
2011. febr. 6. 18:00
 16/56 andoryy ***** válasza:
53%
a nem nagyon tudsz inkább illene oda.
2011. febr. 6. 18:01
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Azok mennek oda, akiknek nincs ideje krumplit főzni hússal, pacallal meg hurkával.

Egyébként... ízlések és pofonok, egy biztos: amit te eszel, az legalább annyira egészségtelen, mint a mekis kaja. A hurka és a pacal sem jobb semmivel. Táplálkozási szempontból ugyanolyan vacak.

2011. febr. 6. 18:02
 18/56 A kérdező kommentje:
hm..fura, nekem egyáltalán nem ízlik az ottani kaja, egyszer ettem ott nagyon régen és azóta rá se merek nézni, inkább bemegyek a boltba és veszek valami rágcsálnivalót ha megéhezek, de az elveim akkor is gyűlölik és megvetik azt a kajáldát.
2011. febr. 6. 18:03
 19/56 anonim ***** válasza:
35%
Én egyetértek veled,szerintem is szar,mind egyforma ízű,egyészségtelen dzsuva,pláne ha tudnátok,miből van,de kinek mi.Csak fagyiért jártam oda,de amióta átszaladt egy csótány a tálcámon,már azért sem.Én sajnos a minőségi kínaiért rajongok,az sem sokkal jobb a sok ízfokozó miatt...fenyeget ám a rászokás........
2011. febr. 6. 18:04
 20/56 anonim ***** válasza:
82%
Én elvből be nem teszem a lábam ilyen helyekre, inkább otthonról viszek kaját.
2011. febr. 6. 18:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!