Mennyire vagy édesszájú?
Túlságosan, de szerencsére nem látszik meg rajtam.
Csokifüggő vagyok, egy nap egy tábla a minimum, plusz más édesség (pudingok, valamilyen krémtúró, túrórudi, cukor). És imádom a sütiket is, szeretek sütni.
21/N
Közepesen!Van hogy egy hónapban csak 1x jön rám az édesség utáni vágy, de akkor minden bajom van, ha nem tudok enni(nincs itthon).
Van mikor minden héten 1x rám tör .
Imádok pedig sütni, de jobban szeretem a sós sütiket.
De mikor a szervezetem kívánja, a világból is képes vagyok kifutni, hogy megkapjam :)
El sem tudom mondani, hogy mennyire. Bár nem túl egészséges, de szerencsére hízni nem hízok tőle =o)
Iiiiimáááádoooom, imádom, imádom az édességeket! Minden nap megeszek legalább egy szelet csokit, vagy profiterolt vagy sütit vagy pudingot vagy valamit ami édes! Szerintem fizikai fájdalmat okozna, ha nem jutnék egy nap csokihoz!
Ha eszek valami sósat, utána mindig édeset kívánok. Szerencsére nem csak a csoki tudja a kívánósságomat kielégíteni, hanem a gyümölcs is. Mentségemre szolgáljon! =o)
Nagyonnagyonnagyon. :\
Állandóan (napi 3-4x) tör rám az éhség,hogy mánazonnal csokit,vagy sütiiit!!:S Ezt kompenzálom egy rágóval,vagy a sulibüféből veszek valamit,ha van nálam pénz.. :\ 160cm 51kg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!