Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen édesszájú?

Miért vagyok ilyen édesszájú?

Figyelt kérdés
Mindig az édes ételeket kívánom.Emiatt szoktam elrontani a diétámat, mert 1 hétnél tovább nem bírom ki édesség nélkül.A sósat szinte nem is kívánom.
2011. júl. 11. 15:46
 1/2 anonim ***** válasza:

1. mert cukorfüggő vagy

2. mert megvonod magadtól az édeset drasztikusan

2011. júl. 11. 15:50
 2/2 bix ***** válasza:
mert sz#r a diétád. bocsi de ez tény. túl alacsony a vércukor szinted, és ilyenkor ez előfordulhat. ezért nem javasolt a koplalás, vagy a nem megfelelő felszívódású szénhidrátok rosszul időzített alkalmazása... mindenki más. én se tudok radikálisan alacsony ch-n élni, edzőtárs simán. én nem tolerálom, ő igen. te se. egyél lassú felszívódású szénhidrátokat főleg reggel és délben, este pedig csak fehérjét már. és kicsit küzdj jobban ha tényleg akarod. ha nem akkor ne is erőltesd magad.
2011. júl. 11. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!