Miért vagyok ilyen édesszájú?
Figyelt kérdés
Mindig az édes ételeket kívánom.Emiatt szoktam elrontani a diétámat, mert 1 hétnél tovább nem bírom ki édesség nélkül.A sósat szinte nem is kívánom.2011. júl. 11. 15:46
1/2 anonim válasza:
1. mert cukorfüggő vagy
2. mert megvonod magadtól az édeset drasztikusan
2/2 bix válasza:
mert sz#r a diétád. bocsi de ez tény. túl alacsony a vércukor szinted, és ilyenkor ez előfordulhat. ezért nem javasolt a koplalás, vagy a nem megfelelő felszívódású szénhidrátok rosszul időzített alkalmazása... mindenki más. én se tudok radikálisan alacsony ch-n élni, edzőtárs simán. én nem tolerálom, ő igen. te se. egyél lassú felszívódású szénhidrátokat főleg reggel és délben, este pedig csak fehérjét már. és kicsit küzdj jobban ha tényleg akarod. ha nem akkor ne is erőltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!