Ti megprobaltok kevesebb edeset enni a terhesseg alatt? Vagy van valami, amivel ki tudjatok valtani? En mindig nezem az etel/ital csomagolasat, hogy mennyi cukor van bennuk, es igyekszem nem tullepni a megengedett adagot, de neha igy is sikerul :((
Hala Istennek, nem vagyok hizekony, bar eddig feljott 5,5 kg... Ti hogy vagytok? 24+5 hkm
2011. febr. 24. 19:30
1/7 anonim válasza:
Kamaszkorom óta alig ettem édeset, csokit úgy egy évben kétszer.Mikor terhes lettem utána jobban kívántam, kb másfél hónapja, iszonyatosan kívánom az édeset, főleg a palacsintát.Volt olyan hét, hogy mindennap kellett csinálnom.De a vércukorszintem alacsony,szóval így nem probléma.nem tömöm magamba persze, de naponta 5-6 palacsinta, vagy 1-1 szelet csoki,néhány szem keksz nagyon jól esik.
2011. febr. 24. 19:53
2/7 anonim válasza:
Soha nem voltam édes szájú de most napi szinten kell ennem valami édeset.Nem törödöm vele ha megkivánom megeszem eddig csak 3 kg jött fel:)
24hkm
2011. febr. 24. 20:31
3/7 anonim válasza:
Én az 1. trimeszterben egyáltalán nem ettem édes ízt. Nnna de utána... Napi szinten. Nem figyelem, nem korlátozom. Jól esik és kész. Mostanában szoktam rá a tejbegrízre, kakaóra. Előtte a mákos guba volt a menő (rumaromával és aszalt gyümölcsökkel). És a csokik, és a sütik, no meg a palacsinta...
38 hetes kismama vagyok +16 kg -al.
2011. febr. 24. 23:45
4/7 anonim válasza:
Előző vagyok - nekem is alacsony a vércukorszintem, mint az első válaszadónak :)
2011. febr. 24. 23:47
5/7 anonim válasza:
Én mindig is szerettem az édességet, és most is nagyon. Bár a csokit annyira nem kívánom, inkább a gumicukrot, meg az édes kajákat. (palacsinta, császármorzsa, stb) De a savanyúságot is nagyon kívánom minden kajához. Szerencsém van, mert még csak 6 kilót híztam, 33 hetes vagyok.
2011. febr. 25. 21:21
6/7 anonim válasza:
20:31 es vagyok.A gumicukor huh az nálam is nyerő na most meg is kivántam:)
2011. febr. 25. 22:05
7/7 A kérdező kommentje:
De jo, most megnyugtattatok, hogy nem csak en "bunozok" :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!