Romlott húst vettem. Mit tehetek az üzlettel?
CBA-ban vettem 4 csirkemellet. Itthon vettem észre, mikor filéztem, hogy foltokban zöld. Visszamentem a boltba, de meglehetősen bunkók voltak, azt mondták látszik rajta, hogy fagyasztva volt, meg könnyebb is súlyra, mint ami a cimkén van (5-6dkg), biztos kicseréltem itthon romlottra.
Beírtam a vásárlók könyvébe és eljöttem. Feljelenthetem valahol az üzletet? ÁNTSZ esetleg? Blokkom, csirkemell is meg van.
Jó tényleg nem teljesen igaz,de az ilyen üzeltek bármit felfoznak csak hogy mentsék magukat.
Nekem anyum is üzletben dolgozik,de ebben az esetben tuti,hogy vissza vették volna a húst,csak azért,hogy elkerüljék az ellenőrzéseket,mert itt a cég vezetése olyan,hogy bármit megtesznek a pénzért,a dolgozókat bármire ráveszik,mert ugye mindenki pótolható...
Igen, van nyoma. Ma már szerintem nem sok mindent tudok tenni, maximum még írok egy levelet a Fogasztóvédelemnek, hogy bebiztosítsam magam.
Hétfőn írok majd, hogy mik a történések.
Andr4s! Nem láttam lyukat az üzleten. :D
Én az egyik európai szigetország boltjában tettem a kosaramba húst, a pénztár felé igyekezve vettem észre, hogy
határeset, vagy inkább rosszabb.
Elegáns mozdulattal a lisztek mögé tettem, úgy papírostól.
Jó meleg nyár volt.
Gonosz voltam? Lehet, de most jólesett.
Utolsó előtti!
Majd megérted, ha nagy leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!