Romlott húst vettem. Mit tehetek az üzlettel?
CBA-ban vettem 4 csirkemellet. Itthon vettem észre, mikor filéztem, hogy foltokban zöld. Visszamentem a boltba, de meglehetősen bunkók voltak, azt mondták látszik rajta, hogy fagyasztva volt, meg könnyebb is súlyra, mint ami a cimkén van (5-6dkg), biztos kicseréltem itthon romlottra.
Beírtam a vásárlók könyvébe és eljöttem. Feljelenthetem valahol az üzletet? ÁNTSZ esetleg? Blokkom, csirkemell is meg van.
Nem gyakran fordultam meg a CBA-ban, mert a Sparnál is drágább, de ezután hanyagolom.
Hívtam az önkormányzatot, a jegyző már nem volt bent péntek lévén, hölgy azt mondta, hogy hétfőn menjek be panaszt tenni, vagy írjak levelet részletekkel a Fogyasztóvédelemnek.
Kik azok a Lázár fivérek?
De ha vársz hétfőig,arra fogják majd,hogy már mikor megvetted a húst,azóta megromolhatott.
Hívd fel a boltot és beszélj a főnökkel,mond el hogy mi a panaszod az alkalmazottja hozzáállásval,és mond neki,hogy vagy találjatok valami megoldást,mert mindenképp rájuk küldöd az ÁNTSZ-t.
"De ha vársz hétfőig,arra fogják majd,hogy már mikor megvetted a húst,azóta megromolhatott."
Ez így nem igaz, amit leírtál. A vásárlók könyvében nyoma van a dolognak, mert a kérdező leírta a problémáját.
Kérdező!
Ne hagyd annyiban a dolgot! Ezek a sz@rt is eladnák az embernek! Sok javaslatot kaptál már, nem írom le még egyszer. Sok sikert, és kérlek írd majd le, hogy mi lett a vége! Szerintem nem csak engem érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!