Mi a teendő a romlott hússal?
Az a helyzet, hogy bedöglött a kinti fagyasztónk és későn vettük észre. Volt benne egy adag husi, aminek a szaga már gyomorforgató volt, mikor észrevettük.
Azzal a lendülettel dobtam a kukába, viszont utána gondolkodtam, hogy a kukásokkal se akarok kicseszni, hogyha jönnek csütörtökön körbehányják a házat, valamint a kuka környékét meglepték a legyek, és nem túl kellemes illat terjeng körülötte.
Mitévő legyek?
ha már beledobtad, csak úgy zacskó nélkül, akkor öntsd le hipóval vagy domesztosszal.
bár a döglegyek a zacskót is átszúrják, de a klórtól elmegy a kedvük, és a szaga sem lesz elviselhetetlen.
Várd meg míg lehanyatlik a nap. A húst tedd bele egy fekete kukás zacskóba, végy egy ásót és menj ki a hátsókertbe. Áss egy 3 méteres gödröt. Dobd bele a tetemet, majd szórd rá vissza a földet!
És ne feledd a legfontosabbat: a föld felső, füves rétegét külön szedd le, hogy "ugyanúgy" visszarakhasd, hogy ne látszódjanak a friss ásásnyomok. Ha kész vagy surranj vissza a házba és jól moss kezet.
Na még becsomagoltam két zacsiba, és betettem egy cipősdobozba.
A kukásoktól meg majd sűrű elnézéseket kérek.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!