Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Vettél már a boltban romlott...

Vettél már a boltban romlott húst, amiről azt mondták h friss és annak úgy kell kinéznie?

Figyelt kérdés
Én láttam olyat hogy a hús egy része zöld volt. az ilyet hogy adhatják el? de mostanság alig találni normális húst.Régebben az intersparban vásároltam ott mindig friss árú volt, de már ezt most nem mondhatnám el.
2011. szept. 5. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer az egyik multiban vettünk darálthhúst, akkor tették ki a hűtőpultba, hazaértünk, anyum felbontotta, hogy ebédet főzzön belőle, és a hús zöld lében állt, ráadásul borzasztó ecetes szaga volt.:P
2011. szept. 5. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam írni, amit az előttem lévő válaszoló. Ecet a trükkjük, bármi meglepő a tescoban nem fogsz romlottat venni, mert nem merik megkockáztatni, pont emiatt mert nagyon figyelik őket.
2011. szept. 5. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Romlott húst még hál istenek nem vettem,de vettem már sertés májat epével együtt.(ami ugye tilos,és ki is vágják az epét mielőtt a pultra kerülne)

Mikor otthon megláttam az epét,visszavittem,hogy ez nekem nem kell.Nem győztek bocsánatot kérni,és kaptam egy új,szép,friss epe nélküli májat.

2011. szept. 6. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Vettem már romlott húst, kívülről nem látszott rajta, de amikor hazaérve kibontottam a zacskóból, amibe a hentespultos nőci tette, megcsapott az az émelyítő rohadásbűz, sajna a blokk már nem volt meg, úgyhogy nem mentem vissza egy zacsi romlott farháttal reklamálni (amúgy se lett volna sok kedvem hozzá). Egyébként interspárban volt.
2011. szept. 6. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!