Mi a különbség a teavaj és a márkázott vaj között?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb minőségű? A zsírtartalmuk egyforma.Miben más? Másképp készül?2011. jan. 19. 22:15
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de régen, az, amelyiknek olyan világosbarna bocik voltak a csomagolására rajzolva, az nagyon finom volt!
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azért eléggé hasonlítanak:
"1. A termékek meghatározása
A Márkázott vaj tejszínből, tejeredetű tejsavkoncentrátum hozzáadásával vagy anélkül készült, "víz a zsírban" emulzió típusú, sózott vagy sózatlan vaj, amely megfelel a Nemzeti Minőségi Osztály követelményeinek.
A Teavaj tejszínből, tej eredetű tejsavkoncentrátum hozzáadásával vagy anélkül készült, "víz a zsírban" emulzió típusú vaj.
A Szendvicsvaj tejszínből, tejeredetű tejsavkoncentrátum hozzáadásával vagy anélkül készült, kis zsírtartalmú, "víz a zsírban" emulzió típusú vaj.
2. Felhasználható anyagok
Mindhárom típus esetén: tehéntej, tejszín, tejzsír, tejzsírfrakció, tejsavbaktérium-színtenyészetek, víz, tej eredetű tejsavkoncentrátum, étkezési só "
2011. jan. 20. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!