A márkázott vaj és a teavaj között mi a különbség? Honnan ered a nevük?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 08:28
1/2 anonim válasza:
A teavajat a délutáni teázásnál, vizitnél használhatjuk.
A feladott szendvicsekhez. Asztali minőség, nem főzővaj.
A márkázott vaj is teavaj, csak még magasabb a zsírtartalma(a vaj víz-zsír emulzió) ezért lágyabb, kenhetőbb. És lehet sózott, a teavaj meg mindig natur.
A teavaj 80% zsírtartalmú, a márkázott pl. 82%
Számít!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :)
2009. jún. 16. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!