Csokifüggők mennyit esztek meg egy nap? Hogy lehetne leszokni róla?
"duci csaj voltam múlt évben ilyenkor (68 kg)"
Szeretnék én annyi lenni! Csokifüggő vagyok, de nem eszek mindennap csokit. Viszont az szerintem rossz fogadalom, hogy soha többé nem eszik valaki csokit. Inkább tudnia kéne, hol a határ, úgy nem vonja meg magától az élvezetet.
Én is mindennap eszem valami édességet, mert az KELL :-) De csak kis mennyiségben, pedig imádom a csokit.
[link] XD
ha naponta kb fél tábla min. 50%os csokit eszel az kimondottan jó az egészségednek.én is csokifüggő vagyok csak én sajna nem annyira az étcsokit, inkább a mindenfélével töltött fini tejcsokikra bukom. nem mennyiségre eszem hanem élvezetre mert ha sokat megeszek már rosszul leszek tőle. egyszerre kb negyed vagy fél táblányit (takarékoskodom, h minél tovább megmaradjon)
egy link a csoki előnyeiről és hátrányiról:
kb. 3 hónappal ezelott még képes voltam megenni 2 tábla mogyorós csokit / nap, vagy egy nagy Milka Triolade-t 2 nap alatt... másfél hónappal ezelott kozbejott egy betegség, s a csokit és a rántott dolgokat kellett kiiktatnom (rántott cuccot amúgy sem ettem soha, nem bírta a gyomrom)...
ahogy csak a csokit iktattam ki, lement 8kg másfél hónap alatt, s ráadásul már nem kívánom a csokit.. szerintem ez változó dolog, hogy mikor mit kívánsz.. lehet, hogy ez most pont a csokis idoszakod =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!