Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csokifüggők mennyit esztek...

Csokifüggők mennyit esztek meg egy nap? Hogy lehetne leszokni róla?

Figyelt kérdés
1 éve még utáltam a csokit, ma meg már rosszul vagyok ha egy napig nem ehetek. Egyfolytában kívánom...
2011. jan. 3. 20:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem érzem magam rosszul,nem dohányzom nem iszom alkoholt nem drogozok,szóval ennyit megengedhetek szerintem.Amúgy a 3 tábla nem mindig annyi,azért van olyan amikor kicsit kevesebbet eszem.Járok orvoshoz,sportorvoshoz a versenyek miatt is és nem volt még soha rossz eredményem.Nem mondm h egészsáéges a sok csoki,aki teheti ne szokjon rá,mert nehéz rola leszokni,viszont én imáádom és nem bánom h eszem.
2011. jan. 3. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
20:59 vagyok. én sem vagyok túlsúlyos, 178 cm és 58 kg, emellett nem sportolok semmit.:D viszont általánosságban nem szeretek enni, csak édességet. zsömlét felvágottat pl. nem ettem vagy 4 éve. amúgy általában én is milkával tömöm magam.:D
2011. jan. 4. 00:08
 13/17 Kriszti83 ***** válasza:
A csokifüggőség nem is a mennyiségtől függ, hanem attól, hogy minden nap eszel. Próbáld ki, hogy 3-4 napig egyáltalán nem eszel édességet, a szervezeted nem is fogja már annyira kívánni.
2011. jan. 4. 08:56
 14/17 anonim ***** válasza:

"duci csaj voltam múlt évben ilyenkor (68 kg)"

Szeretnék én annyi lenni! Csokifüggő vagyok, de nem eszek mindennap csokit. Viszont az szerintem rossz fogadalom, hogy soha többé nem eszik valaki csokit. Inkább tudnia kéne, hol a határ, úgy nem vonja meg magától az élvezetet.

2011. jan. 4. 15:28
 15/17 anonim válasza:

Én is mindennap eszem valami édességet, mert az KELL :-) De csak kis mennyiségben, pedig imádom a csokit.

[link] XD

2011. jan. 10. 17:41
 16/17 anonim válasza:

ha naponta kb fél tábla min. 50%os csokit eszel az kimondottan jó az egészségednek.én is csokifüggő vagyok csak én sajna nem annyira az étcsokit, inkább a mindenfélével töltött fini tejcsokikra bukom. nem mennyiségre eszem hanem élvezetre mert ha sokat megeszek már rosszul leszek tőle. egyszerre kb negyed vagy fél táblányit (takarékoskodom, h minél tovább megmaradjon)

egy link a csoki előnyeiről és hátrányiról:

[link]

2011. jan. 15. 22:41
 17/17 anonim válasza:

kb. 3 hónappal ezelott még képes voltam megenni 2 tábla mogyorós csokit / nap, vagy egy nagy Milka Triolade-t 2 nap alatt... másfél hónappal ezelott kozbejott egy betegség, s a csokit és a rántott dolgokat kellett kiiktatnom (rántott cuccot amúgy sem ettem soha, nem bírta a gyomrom)...

ahogy csak a csokit iktattam ki, lement 8kg másfél hónap alatt, s ráadásul már nem kívánom a csokit.. szerintem ez változó dolog, hogy mikor mit kívánsz.. lehet, hogy ez most pont a csokis idoszakod =)

2013. máj. 29. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!