Ettől nem fogok berúgni?
Figyelt kérdés
Na jó, most lehet röhögni fogtok :D . Van itthon csokilikőr, és belekóstoltam, nem is olyan rossz. Kb 4 kupakkal megittam belőle. Azért kérdem, mert csak 14 vagyok. 17 százalékos. Amúgy sosem rúgtam be, hogy is rúgnék, 14 évesen! :D . Sose szoktam inni, max szilveszterkor egy két kupakkal. De ez nem árt? Ja és nem kamu.
BÚÉK
2011. jan. 1. 01:07
1/8 A kérdező kommentje:
14l
2011. jan. 1. 01:08
2/8 A kérdező kommentje:
2 kupak = egy kanálnyi kb
2011. jan. 1. 01:09
3/8 anonim válasza:
csokilikőr elég lájtos,bár amiben szesz van,attól megfelelő mennyiségben mind be lehet állni,úgy hogy csak módjával,meg nagyon ne keverd,mert akkor róka koma könnyen előjöhet:)
4/8 A kérdező kommentje:
áhh dehogy. nem iszom annyit. ennyi volt össz - vissz, remélem megérem a holnapot :D
2011. jan. 1. 01:28
5/8 anonim válasza:
Megfogod élni a holnapot, vagyis mát, de ha ez téged megnyugtat, akkor igyál vizet, és egyél vmit, h "felszívódjon" a pia, és akkor tuti, h nem lesz bajod, bár sztem így se ... B.U.É.K.!! :)
6/8 anonim válasza:
17% az csak másfélszer olyan erős, mint egy bor. Azaz egy stampedli (fél deci) kevesebb alkoholt jelent, mint egy deci bor. Te meg még ennyit sem ittál. Így azt mondanám, hogy szinte semmi, de mivel nő vagy (a nőknek kevesebb alkohol is megárt) és 14 éves, ezért legyél óvatos.
7/8 anonim válasza:
Én 14 évesen nem 17 százalékos csokilikőrt ittam :PP
am nem, nem fogsz.....
8/8 anonim válasza:
te már félre beszélsz , sokat ittál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!