Ha tomegnovelet szedem es nemjarok edzeni, akkor fogok hizni tole?
Figyelt kérdés
Felakarok szedni par kg-ot, ezen a van a fo lenyeg!
Ha vkinek vmi mas modszert tud kerem irja le!
Koszonom elore is civilizalt valaszaitok!
2011. szept. 8. 12:25
1/10 anonim válasza:
Tömegnövelővel plusz edzéssel lehet tömeget nevelni, amúgy nem.
2/10 anonim válasza:
hízni lehet tőle: hájat, ha a napi energiaszükségleteden felül viszed be
3/10 anonim válasza:
Igen, hízni fogsz tőle. Jó nagy butaságot írt az első. Vagy szted csak edzéstől nagyobb leszel ?:D
4/10 anonim válasza:
2. vagyok, az első egyáltalán nem írt butaságot...tömeget növelni, csak edzéssel lehet, edzés MELLÉ, ha megy tömegnövelő, akkor az segít...de hájat felszedni simán lehet, ha mindenfélét összezabál és nem használja fel a bevitt energiát...más kérdés, hogy ennek értelme nem sok van
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem pont az kell h felszedjek zsir formajaba egy par kg-ot, mert 18 F 179cm 65kg vagyok. Felszeretnem vinni min. 70kg-ra
2011. szept. 8. 13:21
6/10 anonim válasza:
Egyél inkább gyorséttermi kaját, és mindennap igyál meg egy-egy doboz sört és lehetőleg igyál valami gyomorkeserűt is étvágycsinálónak. Hízni baromira nem nehéz!
7/10 anonim válasza:
nem értem, miért jó egy pasinak, hogy zsírban szedjen fel tömeget....még, ha nő lennél, akkor érteném, de pasiként értelmetlen
8/10 anonim válasza:
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:32
Éljen az egészséges életmód:).És de igen, nehéz. ha ektomorf alkat vagy. Hetente 2x edzek, és szoktam biciklizni, ami fogyaszt. Sokat eszek, mégis nagyon nehezen tudok felszedni. Aki hízékonyabb, az könnyen ír ilyen bölcsességeket, hogy hízni nem nehéz.
9/10 A kérdező kommentje:
Ez igy van!
Sokat eszem! Nemtudok felszedni zsirt
2011. szept. 8. 13:42
10/10 anonim válasza:
13:39es vagyok
Én azt csinálom, hogy főzök minden nap rizst, és eszek hozzá halat vagy tojást naponta 2-3x. Amióta ezt csinálom, feljött pár kg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!