Ugye, hogy vajaslekváros kenyér alatt _vajkrémet_ (és nem margarin) +lekvárt értünk?
Én a Nutellás kenyeret szeretem! :D
18/F
A klasszikus vajas lekváros kenyér nem vajkrémmel készül.
Lehet h sokmindeki avval szereti vagy épppen neki az jön be de régen is amikor még nem volt ennyi vajkrémfajta akkor is sima vajjal készitették.Még valami,margarinnál nem feltétlen a ramara kell gondolni.Flora és bords eve is margarin de sok más és egyáltalán nem sütni való.Szóval embere válogatja,kinek mi izlik avval eszi!
Én még sosem ettem lekváros kenyeret teavajjal. Vajkrémmel pedig el sem tudom képzelni! A vajkrém alatt azt értitek, ami van pl. zöldhagymás vagy paprikás ízben is nem? Na, mi azt szendvicsbe szoktuk tenni.
A kenyérre rendes vajat teszünk majd rá baracklekvárt.
Vagy nagymamám csinálta néha margarinnal, mert ő alapból nem vásárolt vajat és csak margarinja volt otthon.
Vajjal szerintem a legjobb.
Tehát a kérdésedre válaszolva, nem. Én pl. rendes vajat + lekvárt értek alatta.
De a válaszok alapján szerintem elmondható, hogy már ennek is több változata létezik.
Egyébként szerintem a vajas + mézes kenyér is finom.
ahogy a nevében is benne van, igazi vajat tesznek a lekvár alá.
az egyik válaszolónak: teavaj = vaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!