Mennyi vizet isztok egy nap?
Figyelt kérdés
Lehet ez inkább az egészségbe kellene.. mindegy.
Mert én pl. csak annyit ami 2-3 bögre teához kell... Nemhogy sima vízből nem iszok meg 2 litert, de még folyadékból sem...
2010. nov. 30. 14:17
21/23 anonim válasza:
Én eskü csak azért és annyit iszok, hogy ne legyek szomjas, nem még többet, de simán Minden Órában ledöntök legalább fél litert, amiből „jó pár” liter lesz az egész nap
30/F
22/23 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy mennyi folyadékot, mert az jelent naponta kb 1,8 liter teát, illetve kb. 7 dl vizet. Ez így együtt kb 2,5 liter. Persze alkalmanként illetve nyáron ez lényegesen több is lehet.
23/23 anonim válasza:
(szintén #21 – és az a fél liter/óra csak a minimum, ami tuti mindig megvan, időnként összejön egy 0,5-0,75 liter közötti mennyiség is egy órában... Van egy 0,6 literes kulacsom is, az minden Dunaújváros és Szfvár közötti vonatúton kiürül, 1 óra körüli a jelenlegi összmenetidő késés nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!