Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyi vizet isztok egy nap?

Mennyi vizet isztok egy nap?

Figyelt kérdés

Lehet ez inkább az egészségbe kellene.. mindegy.

Mert én pl. csak annyit ami 2-3 bögre teához kell... Nemhogy sima vízből nem iszok meg 2 litert, de még folyadékból sem...

2010. nov. 30. 14:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Pedig nekem is itt van az üveg mindig ha veszek...:) Most is pl, de napok óta nem ittam bele.. a teámat is reggel óta iszogatom.
2010. nov. 30. 15:28
 12/23 Tinker Bell ***** válasza:
100%
Változó, mert ha itthon vagy suliban vagyok akkor elég keveset sajnos. De ha dolgozok, ahol állandóan megy a légkondi akkor nagyon sokat, mert teljesen kiszáradok tőle. Nyáron a meleg miatt szénsavas ásványvizet, télen szinte csak teát.
2010. nov. 30. 16:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 4-5litert is megiszok egy nap alatt.

Próbáltam már kevesebbet inni, de mindig megfájdult a fejem.

2010. nov. 30. 18:07
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én 6-9 litert iszom, de az már túl sok egy normális embernek.
2010. dec. 1. 01:25
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó te tuti delfin vagy :-)
2010. dec. 1. 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

utolsóelőttinek: 9liter azért már elég sok. Anyám most azon idegeskedik, hogy hogyan bírtam 8 liter vizet meginni, meg, hogy meg is halhattam volna, mert apu mesélte anyunak, hogy azt hallotta, hogy volt egy nő, aki ugye hallott arról, hogy sok vizet kell inni, megivott 12 liter vizet, és meghalt, mert az agysejtjei már úsztak a vízben!

Bár engem ez nem befolyásol az ivásban. Szeretem a vizet, állandóan szomjas vagyok, ez van :P

2010. dec. 1. 14:35
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a 6-9 litert.

Az én szervezetem kicsit pazarló, extra mennyiségű folyadékot és táplálékot igényel.

Ha nincs meg a napi 4500-5000 bevitt kalória, akkor fogyok.

Pedig nem vagyok olyan nagyon nagy ember (185/82).

2010. dec. 1. 15:06
 18/23 anonim ***** válasza:
Én vagyok aki fél litert iszik csak. Ti akik ennyi folyadékot isztok, nem jártok egész nap wc-re? Mert én ha kicsit többet iszok, akkor egyfolytában mehetek.
2010. dec. 1. 19:52
 19/23 Tinker Bell ***** válasza:

ma 14:35

Nem az agysejtjeivel volt baj, hanem túlzottan felhígult a vére a 6 liter víztől és ennek következtében halt meg. Az eredeti cikket nem találtam meg, de itt van egy:

[link]

Egyébként amikor sokat iszom, akkor tényleg sűrűbben járok wc-re, de ez engem nem zavar, addig is felállok a székből, kinyújtózom és legalább kisebb az esélyem a vesebetegségre.

2010. dec. 1. 20:22
 20/23 anonim ***** válasza:
41%

Napi 2 liter általában, de van hogy 3, de van hogy 1,5, akkor meg is érzem magamon hogy nem vagyok olyan friss

14/L

2016. aug. 4. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!