Mennyi vizet isztok egy nap?
Lehet ez inkább az egészségbe kellene.. mindegy.
Mert én pl. csak annyit ami 2-3 bögre teához kell... Nemhogy sima vízből nem iszok meg 2 litert, de még folyadékból sem...
Én 4-5litert is megiszok egy nap alatt.
Próbáltam már kevesebbet inni, de mindig megfájdult a fejem.
2. vagyok.
utolsóelőttinek: 9liter azért már elég sok. Anyám most azon idegeskedik, hogy hogyan bírtam 8 liter vizet meginni, meg, hogy meg is halhattam volna, mert apu mesélte anyunak, hogy azt hallotta, hogy volt egy nő, aki ugye hallott arról, hogy sok vizet kell inni, megivott 12 liter vizet, és meghalt, mert az agysejtjei már úsztak a vízben!
Bár engem ez nem befolyásol az ivásban. Szeretem a vizet, állandóan szomjas vagyok, ez van :P
Én írtam a 6-9 litert.
Az én szervezetem kicsit pazarló, extra mennyiségű folyadékot és táplálékot igényel.
Ha nincs meg a napi 4500-5000 bevitt kalória, akkor fogyok.
Pedig nem vagyok olyan nagyon nagy ember (185/82).
ma 14:35
Nem az agysejtjeivel volt baj, hanem túlzottan felhígult a vére a 6 liter víztől és ennek következtében halt meg. Az eredeti cikket nem találtam meg, de itt van egy:
Egyébként amikor sokat iszom, akkor tényleg sűrűbben járok wc-re, de ez engem nem zavar, addig is felállok a székből, kinyújtózom és legalább kisebb az esélyem a vesebetegségre.
Napi 2 liter általában, de van hogy 3, de van hogy 1,5, akkor meg is érzem magamon hogy nem vagyok olyan friss
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!