Isztok csapi vizet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 22. 18:52
1/29 anonim válasza:
Csak a suilban, máshol nem nagyon% Ha itthon vagyok, akkor én inkább teát iszok, ha az nincs Coca Cola-t vagy valami más üdítőitalt, ha az sincs akkor tejet, ha az sincs akkor valami actimel félét, ha az sincs akkör szörpöt ha az sincs, akor, de csak akkor szoktam csapi vizet inni!!
2/29 anonim válasza:
Igen, felénk iható, jó ízű a csapvíz Csongrád megye)
3/29 anonim válasza:
Soha. A bőrömet tönkretette, belülről ne tegyen már.. :/
Csakis ásványvizet iszok, legalább a lelkemnek jobb így...
4/29 anonim válasza:
A suliban néha, de mióta anyuék beszereltették a víztisztítót, elhidegültem a normál csapvíztől. Amúgy régen imádtam, akkor jó ízűnek tűnt..
5/29 anonim válasza:
Igen. Szintén Csongrád megyében lakok.
6/29 anonim válasza:
én iszok.. ami nem öl meg megerősít :D amúgy meg megannyi mérget viszünk be a kajával is, ezen már nem múlik :)
7/29 anonim válasza:
Én is ,kb 2 litert naponta és kb 10 éve . Az egészségem meg teljesen rendben van.
8/29 anonim válasza:
Az üdítőket útálom. Csak a csapvíz oltja a szomjamat. Ráadásul szeretem az ízét. Nem vagyok már fiatal, de beteg még nem voltam.
9/29 doboszoli válasza:
50 éve iszom a Mátra vizét,nem tett bennem kárt.
Persze mondjuk úgy 60%-ban, a többi szintén mátrai, csak szőlőből készül.
Doktorok azt mondják, napi 2-3 liter FOLYADÉK kötelező, az összetételre nem utalnak.
10/29 anonim válasza:
Itt Csongrád megyében jobb a csapvíz, mint a palackozott bolti akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!