Ízre az itteni is rendben van (Budapest), de nem iszom. Az arra van hogy fürödjek vele, meg a macska igya. Bár teához/kávéhoz csapvizet használok, de magában csak ásványvizet iszom.
2011. márc. 22. 19:17
13/29 anonim válasza:
Teához főzéshez oké,de inni nem szoktam belőle.Szeretnék majd viztisztitot majd talán akkor.Így marad az ásványviz,amivel szintén nem vagyok kibékülve,mert volt már hogy abba is csalódnom kellett.
2011. márc. 22. 19:19
14/29 anonim válasza:
Igen, mert a számlát csak 2havonta kapom róla, és nem kell hazacipelni.
2011. márc. 22. 19:31
15/29 anonim válasza:
Csak csapvizet iszom.Szerintem az ilyen cukros üdítők ártalmasabbak mint a csapvíz.Meg amúgyis semmi baja a víznek.
Békés megye
2011. márc. 22. 19:31
16/29 anonim válasza:
Kivételezett helyzetben vagyunk Budapest északi részén: közvetlenül kapjunk a Szentendrei-szigetről. Nagyon jó, semmi mellékíze nincs, nem büdös, nem klóros. Viszont ahol dolgozom, ott piszkosul rossz (VIII. kerület). Soha nem iszom bent csapvizet, viszek itthonról.
2011. márc. 22. 19:33
17/29 anonim válasza:
Nem értem mi a bajotok a csap vízzel!! Énm mindig azt iszom . Az üdítők hízlalnak és egyálltalán nem egézségesek!!
2011. márc. 22. 19:33
18/29 anonim válasza:
Első: te fel fogsz így fordulni, vagy gurulni. Ezt végigolvasni is émelyítően cukros volt. xD
Én megiszom, mert lusta vagyok cipelni, meg gazdag se vagyok ehhez eléggé (csóró diák), viszont mióta albérletet váltottam, kénytelen vagyok vagy teát főzni, vagy limonádét inni, mert a víznek kellemesen benzines íze és szaga van, még arcmosásra meg fogmosásra se kellemes használni. :S Ja és Csongrád megye. xD Valamit kezdhetnének a vezetékekkel, mert az előző lakásokban semmi bajom nem volt vele. :(
2011. márc. 22. 19:37
19/29 anonim válasza:
Ugyan mi a bajuk? Hát a sok kitermelt ásványvizet csak el kell adni.Így azt hallja, látja ,olvassa az ember, az ásványvíz az egészséges.
A világon a magyar ivóvíz a legjobb minőségű.Aztán, hogy hol, milyen a vezetékek minősége, az már más kérdés.
2011. márc. 22. 19:39
20/29 anonim válasza:
Én is Csongrád megyei vagyok, és tényleg nagyon jó a csapvíz, mi is isszuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!