Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit lehet inni, mit isztok...

Mit lehet inni, mit isztok szoptatás alatt? Napi 3-4 litert iszom, de nagyon unom a vizet.

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szoptatós tea,sima tea ,gyümölcslé. Nem kell állandóan csak vizet inni. Csak szénsavasat ne igyál. 3-4 litert hogy birsz meginni? Én biztos beteg lennék ennyi folyadéktól...
2010. okt. 3. 14:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Laktoherb tea őszilével fele-fele arányban.Így nem kell cukor a teába.Napi 1,5l tea+1l őszit így iszok meg+reggel-este görögszénamag tea 0,5l alkalmanként+1,5l alkoholmentes sör.Ennyi.
2010. okt. 3. 16:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Napi két bögre tea, 1 liter víz, napi két tányér leves illetve rácuppantam a alkoholmentes sörre, abból is megiszom egy nap két dobozzal.
2010. okt. 3. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
laktoherb tea, sima tea, bodza szörp, limonádé
2010. okt. 3. 17:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyümölcstea (nem aromás!), Kamillatea, Édesköménytea, Laktoherb, Karamalz (malátasör, alkoholmentes), Citromos víz, Jana ízesített víz, Szűrt almalé, szőlőlé
2010. okt. 3. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Laktoherb tea, sima tea(gyengén), cukor nélkül., ha édesre vágyom akkor mézzel. Alkoholmentes sör. 100%-os "cukormentes" gyümölcslé. Néha cukros is.:-)) A narancsos, citromos italokat kerültem az elején, mert állítólag allergiát okozhat a babánál. A gyógynövény teákkal vigyázni kell, mert nem jó, ha vízhajtó, főleg ha kimondottan vízhajtó tea. Eleinte nagyon sok gyümölcslevet ittam, és én azt utáltam meg.:-))De mindig volt annyi tejem, amennyi kellett.

2010. okt. 4. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!