Melyik az a kaja, amire rá se bírsz nézni? Kort írjatok.
Mindenkinek plusz pontot adtam és jót kacagtam a megjegyzéseken, örülök, hogy legalább őszintén írtatok.
Én magam mindenevő vagyok, és tényleg mindent megeszek, talán egy kivétellel: a szalontüdő és a sült vér, származzon az bármilyen állattól, viszont a véres hurkát imádom.
Azért kértem, hogy írjatok kort, mert kiváncsi voltam, hogy csak a kamaszokra jellemző e az, hogy bizonyos kajákat nem esznek meg, de amint látom, az ilyesmi érzet az idősebb korban is megmarad.
Jah, és megnyugodtam, hogy párom viszonylag mindenevő hozzám hasonlóan, jóllehet a kelkáposzta főzelékkel őt is ki lehet kergetni a világból.
:D
Én is utálom a csokit, meg a fagyit. Sőt mindent, aminek egy picit is édes íze van. Pl tejbegríz, gyümölcsrizs, sütemények, palacsinta. Ha érzem, hogy valaki a házunkban palacsintát süt, már attól öklendezem.
37/N
Örülök, hogy nem csak nekem van bajom a csokival és a fagyival!
Gyerekkoromban volt az egész rémes, amikor pl. fagyizni mentünk az osztállyal. Mondtam a tanárnőknek, hogy nem akarok fagyit, nem szeretem. Erre ők: "Olyan NINCS, meg KELL enned a fagyit, MINDEN GYEREK SZERETI A FAGYIT!!!"
Ahelyett, hogy örültek volna, hogy valaki nem eszi meg azt a cukros sz@rt.
De az oviban Mikuláskor én voltam a legnépszerűbb, mindig elosztogattam az ajándékomat.
gyerekkori emlék: mutymuruty leves :) a rántott levest hívtuk így, mert csak zsír és liszt volt jól megpaprikázva
aztán vagy darát csurgattak bele, vagy valami híg nokedklifélét.
aztán még a szalontüdő amire rá sem bírok nézni, pedig néha kell főznöm, mert a párom viszont imádja.
üdv.
ja és én sem vagyok mai csirke:) a mutymuruty leves a 60-as években volt a napköziben:))
59/N
tegnap 14:15 vagyok.
Ja, a hurkát, az édességeket [gumicukor, cukorka], meg a legtöbb csokit én is utálom :D
Bár ezek közül [hurka, édességek, csoki] csak a hurkától undorodom.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!