Melyik az a kaja, amire rá se bírsz nézni? Kort írjatok.
pacal, kocsonya, sült kolbász, velő,csevapcsicsa, avokádó bármilyen formában, zsíros kenyér. Egyenlőre ennyi jutott eszembe.
26/N
Sütőtök. Volt vele egy nagyon csúnya élményem, és azóta a szagától is irtózok.
32/F
Kocsonya és gombás ételek. A kocsonyának a szagától is irtózom, már akkor előjön a hányingerem. A töltött káposztát se szeretem, még régebben megetették velem én meg rohantam a wcbe hányni..
Aztán..babfőzelék, káposztás főzelék, leves vagy ilyesmi..amiben van káposzta azt nem szeretem egyetlen kivétel a paradicsomos káposzta.
Sajnos elég válogatós vagyok :S
17/L
Köröm, pacal, kocsonya, babérlevél, tökfőzelék és bármi tökből készült dolgok, (kel)káposzta főzelék, avokádó, zöldbabos ételek, kelbimbós ételek.
A gomba az nálam érdekes: spagettin és pizzán megeszem, de csak apróra vágva, mert nem bírom megrágni, hogy úgy nyeljem le. De a rántott gombára és más gombás ételekre nem bírok ránézni.
21/N
Ja.. utólsó vagyok.. kimaradt a kor..
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!