Melyik az a kaja, amire rá se bírsz nézni? Kort írjatok.
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 13:05
23/39 anonim válasza:
Pacal és társai, kocsonya, bab, borsó, fehérrépa, lencse, paprikás krumpli, csirkepaprikás [pedig a birka, marha és őzpörkölt [csak 1x ettem] tetszil], minden disznóhúsból készült étel.
13/L szintén elég válogatós vagyok :D
25/39 anonim válasza:
Kelbimbó akármilyen formában, kelkáposzta akármilyen formában, sőt, bármi, amiben szerepel a kel-vagy a káposzta szó. Még a hortobágyi húsos palacsinta az, mait nem szívesen ennék,meg a kocsonya, főleg (fúj)
27/39 anonim válasza:
Akármi, amiben spárga van. A szagától is rosszul leszek. Ezekívül a pacalleves, kocsonya, és valamiért a paradicsomlevest is utálom, bár azt meg szoktam enni.
15L
28/39 anonim válasza:
Amitől helyből rosszul leszek az a máj, a disznóhús, a halászlé, az alma és a körte. (A kolbász meg a szalonna nem disznóhús!:D) De ezen kívül van egy csomó kaja, amit nem eszem meg, de ezek a top 5:D
29/39 anonim válasza:
Tej (bár ez nem étel)
Még a szagától is rosszul vagyok
pedig a tejtermékeket nagyon szeretm, nincs olyan nap, hogy ne ennék sajtot, joghurtot vagy túrót.
30/39 anonim válasza:
Tejcsoki, pörkölt, rántott hús, fagylalt.
Perverz vagyok és 32 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!