Hol tudnék olyan poharat venni, amire rá van gravírozva? Vagy olcsón gravíroztatni?
Figyelt kérdés
Szeretnék két boros poharat gravíroztatni, anyu és apu névvel. Lehet ilyet valahol venni?
Köszönöm a választ
Bp-i lakos vagyok
2010. dec. 18. 10:31
1/7 anonim válasza:
Veszel borospoharat, elmész egy Gravírexpresszbe, és megcsináltatod :)
Ez a legegyszerűbb, (mondjuk nem éppen olcsó) de az lesz a poháron, amit csak szeretnél :)
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, épp azért kérdezem, mert nem olcsó. :(
2010. dec. 18. 11:00
3/7 anonim válasza:
Olyan üvegeshez kell vinned, ahol csinálnak homokfúvást.Ugyanis így készülnek ezek. A kívánt részt, ami sima marad le szokták matricával fedni és a többi, ami homokot kap, az lesz ,matt. Így keresd a googleben, hogy üveg homokfúvás, üveg gravírozás.
4/7 anonim válasza:
Boccs az off-ért, de mennyi az a nem olcsó?
A homokfúvásos más, mint a gravírozás; gravírozni felénk is szoktak, de azt egy kis szerszámmal csinálják, amin olyan van, mint kb. egy fúróhegy.
5/7 A kérdező kommentje:
2200 maga a gravírozás. Nem tartom olcsónak, mert csak három betűt szeretnék a pohárra tenni.
De lehet nem is sok, csak én találom annak?
2010. dec. 20. 16:09
6/7 anonim válasza:
Szerintem sok. Itt borospalackra gravírozott rajz 300 Ft/db. Igaz, ez Borsod és kisváros.
7/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is sok. :( De hát karácsonyig már nem sok időm van...
2010. dec. 20. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!