4800 Ft 16 napra. Mit egyek?
Én is hasonló cipőben járok.. (szintén egyetemista vagyok)
Én a következőket szoktam venni:
Zsemle (9ft-ért vettem darabját, ehhez májkémet 50ért:)
Töltött édes gabonapehely (epres és csokis ízű, mesefigura van a zacskóján, 190 Ft, dobozos tejjel 155Ft)
Tescos pizza, külön csomagolt, 189 a sonkás
Coop-os halrudak, 10 darabos 200ért, ezt rizzsel eszem
Coop-os csirkefalatkák (750 ft a kilós, nagyon sokáig elég)
Figyelj! én elég sokszor viszek be dobozban kaját a főiskolára és nem érdekel mit gondolnak! Pedig szoktak furán nézni ha épp úgy alakul, hogy mások előtt eszem a csirke-rizsemet, de rohadtul nem zavartatom magam! Szerencsére nem azért viszek dobozban főtt kaját, mert nem tehetném meg, hogy büfében vagy menzán vagy máshol kajáljak, hanem azért mert ez ár-érték arányban a legjobb. Az edzés miatt pedig muszály sokat és minőségit ennem! Ha megkérdezi valaki megmondod, hogy diétázol azért van rizs :D
A válasz megírásának időpontja: ma 19:27 voltam megint
21:05!
Bocs az offért, de nem bírom befogni. főiskolára jársz de azt nem bírod leírni helyesen, hogy muszáJ. Anyám...na nem is mondok inkább semmit
" 21:05!
Bocs az offért, de nem bírom befogni. főiskolára jársz de azt nem bírod leírni helyesen, hogy muszáJ. Anyám...na nem is mondok inkább semmit"
Én általános suliban ég LY-al tanultam a muszájt, szóval nem beszólni, középsuliban meg már nem nagyon tanítanak helyesírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!