Ez sok péktermékből egy napra? Vagy ne is egyek kenyeret?
Figyelt kérdés
2-3 szelet Graham kenyér naponta.Egy reggeli,ebéd és uzsi vagy vacsora.A kenyeret mivel helyettesithetem,hogy B vitaminokhoz jussak?Extrdált?És csak reggel ehetek kenyeret,még ha teljes kiörlésű akkor is?2010. máj. 25. 08:23
1/5 anonim válasza:
nálam nem is kaja amihez nem kell kenyér.minimum napi fél kilót betolok.
2/5 anonim válasza:
Én nem eszek kenyeret, mégis hízok.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat de szeretnék a kérdéseimre is választ kapni
2010. máj. 25. 10:20
4/5 anonim válasza:
Szedhetsz tablettaban is B vitamint, de szerintem ennyi kenyer belefer. Esetleg megihatsz 1-1 sort, abban is van B vitamin.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem sok, bár szelet és szelet között is van különbség, nyilván nem akkora kerületű, tömegű egy 2 kg-os cipó szelete vagy egy fél kilós, hosszúkás alakú kenyér szelete.
És még valami: Nem minden arany, ami fénylik, s nem minden graham, ami annak látszik. Ha jóval drágább, mint a fehér, s olyan a sűrűsége meg a keménysége, hogy önvédelmi fegyvernek is megteszi, az illata svanykás, s az íze kesernyés, akkor az, de ha nem, akkor csak festett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!