Ki lehet vonni a kávéból a koffeint házilag?
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:21
2/8 Kriszti83 válasza:
Szerintem nem. De létezik koffeinmentes kávé.
3/8 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy kávéból akar skázi koffein tablettát csinálni, de akkor lehet tévedek. AZ arabika kávéban kevesebb a koffein, ha tényleg az a baj, hogy nem bírod a koffeint.
4/8 anonim válasza:
Kávé koffein nélkül: értelmetlen.
;-)
5/8 A kérdező kommentje:
Apám függő és csak azt issza meg, amit ő vesz, koffeinmentest nem hajlandó, de nem is lenne szabad innia, gyomorfekélyre gyógyszert szed, viszont ha nem jut kávéhoz, elvonási tünetei vannak, volt már agresszív is, és nem hallgat a szép szóra, már nem tudom, mit lehetne tenni.
2010. nov. 13. 11:00
7/8 anonim válasza:
valahogy be kell csempésznetek a koffeinmentest, vagy hatni rá szép szóval :( nehéz ügy, de vigasztaljon, hogy nem az alkoholról kell leszoktatnotok. persze így is értem, hogy aggódsz.
8/8 anonim válasza:
csak dekoffeinizáltat vegyetek, mert a koffein mentes az cikória, és teljesen más az íze, ami meg dekoffein feliratos, abból vegyészileg kivonták valahogy, annak kávé íze van. Kicsit mondjuk drágább,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!