Mi a különbség a csizio toast feltét és a sima trappista sajt között?
"Mégis mi benne az ehetetlen, szerintem egyáltalán nincs rossz íze és sokkal jobban olvad, mint a trappista, pizzára ezerszer jobb a trappistánál. "
1. Az emberek ízlése különböző. De azért ha 10/9 ember szerint ehetetlen, szerinted pedig finom, akkor valószínűleg nem a másik 9-el van a baj. Edd, ha neked ízlik, de a legtöbb ember szerint nem jó.
2. A csízió nem olvad. Vettem, próbáltam, tapasztaltam. Rántott sajtként egyáltalán nem olvadt meg forró olajban, csak felhevült és gumis állagú lett. Pizzára ezekután már nem mertem rátenni.
"Kevesebb az E benne mint a trappisában"
3. Nem attól lesz jó vagy rossz ízű valami, hogy kevesebb az E benne. Természetesen egészségesebb HA kevés az E benne, de a csízió növényi sajt, ami eleve azt jelenti, hogy míg a trappista teljes érték fehérjéket tartalmaz, a csízió nem. Így az E-kkel együtt is a trappista az egészségesebb.
4. Ha jó sajtot akar enni az ember, akkor persze a trappista is ki van zárva, hiszen ez egy gyorsérlelt, többnyire ízetlen, jellegtelen sajt, aránylag rossz minőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!