Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi a különbség a csizio toast...

Mi a különbség a csizio toast feltét és a sima trappista sajt között?

Figyelt kérdés
Olcsóbb is a feltét, de mi a különbség közte?
2010. nov. 7. 18:05
1 2
 11/18 anonim válasza:
A csízió sajt megolvasztás után tele van olajjal és ehetettlen!!!!!!!!!!
2013. febr. 20. 14:24
 12/18 anonim válasza:
Mégis mi benne az ehetetlen, szerintem egyáltalán nincs rossz íze és sokkal jobban olvad, mint a trappista, pizzára ezerszer jobb a trappistánál. De sok másra is alkalmasabb. Egyébként aki meg érzékeny a tejre az csak ilyet ehet, ez nekik van kitalálva, nem kell egyből leírni és rosszat mondani erről a termékről, csak azért, mert nem tejből van. Még azt is megkockáztatnám, hogy az emberek többsége ki sem próbálta még, de már egyből rossz véleménnyel van róla.
2013. jún. 7. 18:47
 13/18 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy még az E betű is kevesebb benne, mint a trappistába és társaiba, akkor most mi is a rossz?????
2013. jún. 7. 18:53
 14/18 anonim ***** válasza:

"Mégis mi benne az ehetetlen, szerintem egyáltalán nincs rossz íze és sokkal jobban olvad, mint a trappista, pizzára ezerszer jobb a trappistánál. "

1. Az emberek ízlése különböző. De azért ha 10/9 ember szerint ehetetlen, szerinted pedig finom, akkor valószínűleg nem a másik 9-el van a baj. Edd, ha neked ízlik, de a legtöbb ember szerint nem jó.

2. A csízió nem olvad. Vettem, próbáltam, tapasztaltam. Rántott sajtként egyáltalán nem olvadt meg forró olajban, csak felhevült és gumis állagú lett. Pizzára ezekután már nem mertem rátenni.

"Kevesebb az E benne mint a trappisában"

3. Nem attól lesz jó vagy rossz ízű valami, hogy kevesebb az E benne. Természetesen egészségesebb HA kevés az E benne, de a csízió növényi sajt, ami eleve azt jelenti, hogy míg a trappista teljes érték fehérjéket tartalmaz, a csízió nem. Így az E-kkel együtt is a trappista az egészségesebb.

4. Ha jó sajtot akar enni az ember, akkor persze a trappista is ki van zárva, hiszen ez egy gyorsérlelt, többnyire ízetlen, jellegtelen sajt, aránylag rossz minőségben.

2013. jún. 7. 20:37
 15/18 anonim ***** válasza:
Érdekes ez a sok negatív válasz, én mióta kipróbáltam, inkább csíziót teszek a melegszendvicsre, sokkal "krémesebben" olvad mint a trappista, ami szerintem ezért sokkal finomabb is. Azt, hogy esetleg gumisan olvadna, soha sem tapasztaltam.
2013. szept. 21. 13:47
 16/18 anonim ***** válasza:
Annyit irtatok róla hogy vettem 15 dkg csiziot de egyszerűen ehetetlen :D
2014. ápr. 18. 23:33
 17/18 anonim ***** válasza:
A trappista is nagyon rossz. Lehet, hogy van benne tej, de nagyon kevés, vagy rossz minőségű. Nem jobb, mint a Csízió.
2014. ápr. 19. 07:34
 18/18 nlorant82 válasza:
Szerintem finom ez a sajt is én egyébként minden fajta sajtot szeretek! Ez növényi eredetű termék a többi sajt meg tejet tartalmaz ha igaz de hány tehenet is láttál? Azért kérdezem mert néz körül a TESCO ban vagy bárhol máshol és képzeld el ehhez menyi tehenet kéne tartani a szomszédom tart teheneket és az tej is a boti 3,5% tej savas ízű és hányingerem van tőle mióta tanyán élek mert régen Pesten éltem és ott csak a bolti tejet tudtam megvenni és ég és föld különbség a kettő között! Tehát a bolti tej nem valódi tej és így a sajtok sem valódi tejből készülnek tehát mindegy hogy egy sajt növényi eredetű vagy sem mert ami tejet tartalmaz az igazi szerintem!
2014. jún. 11. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!