Mi a különbség a csizio toast feltét és a sima trappista sajt között?
Figyelt kérdés
Olcsóbb is a feltét, de mi a különbség közte?2010. nov. 7. 18:05
1/18 anonim válasza:
A csizió-sajt nem tejből készül,a trappista pedig igen.
2/18 anonim válasza:
Az, hogy a csízió ehetetlen, és 5 perc mikrózás alatt sem olvad meg:DDD
3/18 anonim válasza:
Én egyszer vettem csiziot,de soha többet!!!Ki kellett dobnom,egyszerűen ehetetlen.Nem ajánlom,hogy vegyél.
A trappistát imádom,igaz hogy drágább,de hidd el megéri többet költeni rá.
4/18 A kérdező kommentje:
Nekem csak sütőben sütni kellene, pogácsákra reszelni.
Ugy milyen lehet?
2010. nov. 7. 18:20
5/18 anonim válasza:
ha jót akarsz magadnak, nem veszel csíziót...semmire sem jó!!
6/18 anonim válasza:
A csízió növényi eredetű sajt. Aki fikázza nem tudom mit várt tőle, normálisan rá van írva, hogy növényi eredetű, ebből nem tudom melyik szót nem ismeritek. Egyértelmű, hogy nem esik egy kategóriába a tehéntejből készül sajttal. Egyébként akinek figyelnie kell ilyen vérzsír ilyesmire, annak ez nagyon praktikus. Mellesleg én nagyon szeretem, szerintem finom ízű, és ha pogácsára kell, észre sem lehet venni a különbséget, én már próbáltam.
7/18 anonim válasza:
Ja, rántott sajtként sem olvad meg, csak olyan forró műanyag állaga lesz. Az íze meg gusztustalan. Szerintem mire ráolvadna a pogácsáidra, a pogik szénné égnének :D
8/18 anonim válasza:
Így van a Csízió nem sajt, hanem növényi zsírral készült élelmiszer készítmény, szendvics és pizza feltét (már ha van valaki, aki képes megenni, kegyetlen rossz ízű). Ami rá is van írva, el kell olvasni a megnevezését. Mint ahogy a Danon nap mint nap nevű terméke sem joghurt. Hanem fermentált készítmény. Figyelmesen kell vásárolni, és megnézni az áru címkéjét, érdekes lehet, amit ráírnak....
9/18 anonim válasza:
Szerintem nem olyan rossz a Csízió. Pizzára jó.
10/18 anonim válasza:
...bevásároltam a sajtos-túrós pogácsámhoz és mikor már begyúrtam akkor vettem észre, hogy csíziót vettem...:/ (sajnos már volt hozzá szerencsém, nagyon nem jött be) Viszont nem volt itthon sajt és nem is volt időm elmenni venni, azért kipróbáltam. Kijelentem, hogy pogácsára kiváló ez a "sajt"...egyáltalán nem lehet érezni, hogy valójában milyen borzalmas az íze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!