Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ciki felnőttként gumicukrot...

Ciki felnőttként gumicukrot vásárolni, saját részre?

Figyelt kérdés
Valahogy az él a fejemben, hogy ez gyerekeknek való. Ha esetleg rákérdezne a pénztáros, azt mondanám, unokaöcsémnek veszem. 😅
ma 18:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneken aggódni a ciki. Pszichológushoz kellene menni.
ma 18:29
 2/12 kürtőskalácska ***** válasza:
94%

Nem.

A pénztáros nem hiszem,hogy rákérdezne hacsak nem helyi kisbolt.

Vedd ha szeretnéd.

ma 18:30
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki! A pénztárosnak ezer más gondja van, nem érdekli.

Ha ez megnyugtat, vásároltam már üveges bébiételt. Csak úgy, kipróbálásra. Tök finom, és senkit sem érdekelt.

ma 18:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld, vettem már tampont az asszonynak, és nem feszített szét ez ideg meg az aggodalom hogy vajon a pénztáros mit fog gondolni. Sőt, még óvszert is.
ma 18:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Na a tamponos vásárlás pasiként felért egy bárorságpróbával.

De lehet, csak én gondolom túl.

ma 18:41
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, te gondolod túl.
ma 18:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Összegyúrva az eddigi válaszokat: ha helyi kisboltról van szó, ahol mondjuk a pénztáros mindenkit ismer a környéken, akkor érteném, hogy aggódnál, ha mondjuk kotont vásárolnál...

Másrészt: túl a 40-en visszagondolok az első kamaszkori cigivásárlásomra (akkor még lehetett normál üzletekben kapni), az tényleg olyan volt számomra, mintha valami bűncselekményt készülnék elkövetni. :D

A gumicukor miatt szerintem egyáltalán ne aggódj, még akkor sem, ha a helyi kisboltban vásárolod. Ha pedig teheted, fizess az önkiszolgáló kasszánál.

ma 18:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te még felnőtt :)
ma 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az is szimpla édesség, nem csak gyerekeknek való:)
ma 19:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Miért lenne ciki bármit is vásárolni?A férjemnek is veszek medvecukros haribot.
ma 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!