Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok próbasütést csinálni...

Szoktatok próbasütést csinálni karácsony előtt?

Figyelt kérdés

Mindig meglepődve olvasom ezt a próbasütést. Abban az esetben értem, ha esetleg vendégeket várok, új receptet akarok kipróbálni és megcsinálom, hogy biztosan ne akkor süljek be vele.

De kipróbált, folyamatosan készülő recepteket miért kell próbasütni?

tegnapelőtt 13:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem,akinek nem tetszik nem eszik.
tegnapelőtt 17:11
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk mindig ugyanaz a portfólió (illetve nem minden évben készül minden a listáról, de vannak állócsillagok). Nem kell próbálni semmit. Amikor anyum kitalálta, hogy kovásszal csinálja a bejglit, abból csinált egyszer előtte egy fél adagot, hogy lássa, milyen, kell-e javítani a formulán, de nálunk mindig készül valami, el is fogy, senkinek nem okozott gondot három napig kísérleti bejglit reggelizni LOL Mivel gyakran és sokfélét süt, ritkán szokott bármi nagyon ehetetlenre sikerülni. Ha valami mégse sikerül, akkor meg vagy így jártunk, akinek nem tetszik, nem eszi, vagy nem rakjuk ki a vendégeknek, csak mi esszük.
tegnapelőtt 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem, mwg tudom ítélni milyen lesz, van annyi rutinom.

Ketten vagyunk csak, és nem akarunk zabálni, szóval nem is fogyna el.

tegnapelőtt 19:21
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem, általában jól sikerül.
tegnap 10:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Hogyne. Nem elég karácsony előtt, még novemberben is toljuk le ugyanazt?

Mondjuk én már nem sütök, csak max egyfélét, de anyámmal anno napokat b.tunk el ilyenekre, mert "kell" a min. 4 féle sütemény - aminek a fele ránk szárad, ugye, és nem is egyszerű sütik, hanem aminél sütinként órákat cs.szel el az életedből.

Plusz: jó gazdag lehet az, akinek novemberben és decemberben is van fölös többtízezer fortinja a sütési alapanyagokhoz :D

tegnap 11:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha az próbasütés, hogy egy új receptet megcsinálok karácsony előtt, hogy tudjam, milyen lesz a végeredmény, akkor igen, szoktam. Meg is esszük, aztán ha ízlett és van kedv meg idő, akkor elkészítem karácsonykor is.
tegnap 18:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem, minek, otthon főzök nem étteremben kritikusoknak!
ma 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!