Mibe szokták beleforgatni a kürtöskalácsot?
Figyelt kérdés
Mindig amikor a vásárokban csinálják, miután feltekerték a tésztát, beleforgatják valamilyen folyadékba. Az valamilyen szirup esetleg arra, hogy a sütés után jobban ráragadjon az ízesített cukor? Vagy csak olaj, hogy szépen barnuljon? Az én otthoni receptem nem ír semmi hasonlót. Aki esetleg tudja, hogy mi is az pontosan, annak köszönöm előre is a válaszát.dec. 4. 15:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem olvasztott cukor, vagy karamella, vagy szirup.
2/5 anonim válasza:
Az ismerősöm kürtöskalács készítéssel foglalkozik. Miután feltekerte a rúdra olajjal kicsit bekeni és cukorba forgatja.
3/5 anonim válasza:
Olvasztott vajba és kristálycukorba forgatjuk sütés előtt
4/5 anonim válasza:
Hagyományosan cukor és dió. De ma már van mindenféle, kakaós, kókuszos, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!