Mibe szokták beleforgatni a kürtöskalácsot?
Figyelt kérdés
Mindig amikor a vásárokban csinálják, miután feltekerték a tésztát, beleforgatják valamilyen folyadékba. Az valamilyen szirup esetleg arra, hogy a sütés után jobban ráragadjon az ízesített cukor? Vagy csak olaj, hogy szépen barnuljon? Az én otthoni receptem nem ír semmi hasonlót. Aki esetleg tudja, hogy mi is az pontosan, annak köszönöm előre is a válaszát.tegnap 15:58
1/17 anonim válasza:
Szerintem olvasztott cukor, vagy karamella, vagy szirup.
2/17 anonim válasza:
Az ismerősöm kürtöskalács készítéssel foglalkozik. Miután feltekerte a rúdra olajjal kicsit bekeni és cukorba forgatja.
3/17 anonim válasza:
Olvasztott vajba és kristálycukorba forgatjuk sütés előtt
4/17 anonim válasza:
1-es vagyok, mondd már meg, miért pontoztál le, okostojás! Hasznos dolgot írtam!!! Ha valami nem tetszik, írj privátot!!! Ne a szintemet nyomd le!!! Nem mersz rámírni, vagy lusta vagy?
5/17 anonim válasza:
4-es és 1 es vagyok - láthatod, a 3 as és 2 es megadta a választ. Olvasztott vaj, vagy olaj és kristálycukor. Ez a kettő együtt szirupszerű anyag. Ettől még én se írtam hülyeséget! Megérdemelné, aki lepontozott, hogy jelentsék a kérdését, vagy válaszát, szándékos lehúzásért! Azért van az oldal, hogy okosodjunk egymástól, nem azért, hogy puszta rosszindulatból levigyük a másiknak a szintjét! Én legalább próbáltam ötletet adni, segíteni, lepontozni azt kell, aki direkt haszontalan butaságot ír! Várom a privátodat, bátor haverkám. Légy ember és írj rám! Aztán megbeszéljük...
6/17 anonim válasza:
#1,#4, három feltételezést írtál, de sajnos egyik sem talált. Így jártál
8/17 anonim válasza:
6-os, de igen, talált, mert ha eszed van, akkor tudod, hogy a szirup mit jelent! A válaszodat jelenteni fogom!!! Nem mersz privátot írni? Félsz tőlem?
9/17 anonim válasza:
7-es, én meg majd téged jelentelek! Írj rám, hátha az orrod a kezem közé kerül és lecsavarhatom
10/17 anonim válasza:
7-es, szánalmas vagy és nevetséges... Egyébként ahány sütöde, annyiféleképpen csinálják, látható, van, ahol olaj, van, ahol vaj... Bújj elő a virtuális takaród alól, írj rám, aztán megnevellek, haver...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!