Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szoktatok próbasütést csinálni...

Szoktatok próbasütést csinálni karácsony előtt?

Figyelt kérdés

Mindig meglepődve olvasom ezt a próbasütést. Abban az esetben értem, ha esetleg vendégeket várok, új receptet akarok kipróbálni és megcsinálom, hogy biztosan ne akkor süljek be vele.

De kipróbált, folyamatosan készülő recepteket miért kell próbasütni?

tegnapelőtt 13:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem
tegnapelőtt 14:07
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Én még új receptnél sem szoktam.

Úgy állok neki, hogy biztos jó lesz...ha mégsem akkor kuka (egyszer sem történt ilyen) és csinálok egy biztosat.

tegnapelőtt 14:12
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
nem ,soha
tegnapelőtt 14:28
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Soha, se új se régi receptnél
tegnapelőtt 14:39
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Akkor lenne értelme, ha sok különböző receptet hasonlítanál össze, de az nagyon anyagpazarló megoldás úgy. Ragaszkodj a bevált receptekhez és akkor nem kell mindig ökörködni.
tegnapelőtt 14:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Manapsag mar mindenbol csinalnak "probat"! Micsoda marhasag mar! :-O
tegnapelőtt 15:13
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Tavaly karácsonykor kipróbáltam; jó lett. Idén is megsütöm.
tegnapelőtt 15:20
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Pont örülök, ha egyszer sikerül bevásárolnom a menü alapanyagait, a kettő már kiütne.
tegnapelőtt 15:59
 9/16 anonim ***** válasza:
92%

Általában egy nagyon új, nagyon extra receptet nem akkor szoktam kipróbálni, amikor a vendégek jönnek. Ha olyan "új" recept, ami viszonylag hasonlít összetételben olyan sütikhez, amit már csináltam, akkor ok, de ha egy teljesen más stílusú sütiről van szó, akkor azt elsőnek nem akkor fogom sütni, amikor vendégek jönnek.

Próbasütést sosem csinálok, mert akkor már nem lenne kedvem "élesben" újra azt sütni.

tegnapelőtt 16:09
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Én már novemberben szoktatom a belemet a két hét szabi alatti kajálásokhoz. Meg az ivászatra is. :-)
tegnapelőtt 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!