Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ágyban enni tényleg igénytelen...

Ágyban enni tényleg igénytelenségre vall ?

Figyelt kérdés
Ti nem szoktatok ágyban enni mondjuk sorozat vagy filmnézés közben ?

#étel #lustaság #igénytelenség #bekuckózás #esti sorozatnézés #ágyban enni ágyban evészet
dec. 7. 19:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
32%
Igen. Szerintem nagyon igénytelen
dec. 7. 19:06
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
Én reggelizni szeretek ágyban.
dec. 7. 19:15
 3/21 anonim ***** válasza:
21%
Nemhogy enni, de tv sem nézek ágyból
dec. 7. 19:18
 4/21 anonim ***** válasza:
78%
Az hogy ez mennyire igénytelen azt nem tudom. Nyilván oda morzsálni meg minden az, szerintem. De aki tud tálcáról normálisan enni, és nem ken össze meg morzsálja össze az ágy felét, az szerintem rendben van, kinek mi. Én eleve utálok ágyból enni. Max kanapéról eszek ha filmet nézünk vagy valami, de az teljesen más. Én a hálószobámat direkt úgy alakítottam ki hogy csak az ágyam van ott, meg a ruhásszekrényem és pont, semmi más egyéb nincs ott, nem filmezek az ágyból, nem netezek, semmi, ágyon max alszok és kész. Mióta saját helyem van azóta van így megcsinálva, könnyebb is tisztán tartani, meg mégis igényesebb. Filmnézésre ott a nappali, direkt olyan kanapét vettem amin eltudok feküdni kényelmesen ha úgy akarok filmet nézni, enni is tudok ott ha épp azt szeretném, így van megalkotva hogy jó is legyen, plusz mellette van a konyha-étkező egy kis válaszfallal az is teljesen jó így.
dec. 7. 19:32
 5/21 anonim ***** válasza:
20%
Tv-t se nézek ágyból, nemhogy egyek! Szerintem igen, igénytelenség.
dec. 7. 19:37
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Persze nyilván nem valami többfogásos menüre kell gondolni, de bekuckózni a párommal este egy jó film elé, valami rágcsálnivalóval, az egyik legjobb érzés.
dec. 7. 19:42
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Igénytelen vagy nem, egy átbulizott este után az ágyban pizzát majszolni és tévét nézni qrva jó érzés. Néha ki lehet húzni a karót a fenekünkből.
dec. 7. 19:52
 8/21 anonim ***** válasza:
84%

Bennem ez a kérdés soha fel sem merült.

Sőt természetesnek gondoltam, amíg egy hozzászólás folyamból meg nem tudtam, hogy aki az ágyban eszik az mélyigénytelen, koszos, trehány ember. 😂

Természetesen, nem paradicsomos spagettit a végével a párnára csapkodva, levest a tányér pereméig egyensúlyozva, vagy szaftos cupákot kézzel.

De egy almát, nem morzsálódó rágcsát, sütit miért ne?

dec. 7. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:
88%
Én imádok ágyban enni! Nincs is jobb, mint egy nagy pizzával, vagy KFC kosárral, vagy sütivel bekuckózni és filmezés közben, kényelmesen nyammogni.
dec. 7. 21:00
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Néha szeretek ágyban reggelizni. A reggeli kávémat mindig ágyban iszom meg.
dec. 7. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!