A Tesco csak szerintem egyre lepukkantabb, igénytelenebb egyre kisebb kínálattal?
Azaz! De már vagy 2018 óta, és előtte is meg voltak már a jelei az elhanyagoltságnak.
Félig direkt van amúgy, mert a nagyobb alapterületű áruházaikat ALDI/LIDL-síteni akarják azzal, hogy "összébb húzzák" a vásárlóteret és a kínálatot is megnyirbálják (ezzel tárolási és egyéb költségeket is megfognak).
Az elhanyagoltság, azaz lepukkantsák meg a másik fele. És talán ezt is direkt csinálják, mert az anyacégnek már nincsenek/nem lehetnek nagy tervei a régióban. Többek között az orbán csürhének köszönhetően.
Engem speciel meglepett, hogy mindezek ellenére bruttó árbevételben a tesco 2019-ig piacvezető volt és azóta is a top3-ban van ebben a kategóriában a sparral együtt szorosan, nagyban lemaradva az első lidl-től.
Igen.
Én az egyik Tesco mellett lakom, de csak akkor vásárolok ott, ha nagyon muszáj. Inkább kerülök, megyek másik boltba.
Nálunk az eladótérből is egyre nagyobb részt lekerítenek és raktár lesz belőle. Egyre kisebb a választék, egyre kevesebb áru van. Az alkalmazottak is egyre flegmábbak, bunkóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!