Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » A Tesco csak szerintem egyre...

A Tesco csak szerintem egyre lepukkantabb, igénytelenebb egyre kisebb kínálattal?

Figyelt kérdés

2023. júl. 4. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
Én is hallottam már másoktól, de nem igazán értem... Az emberek 90%-a azért jár oda, hogy ugyanazt az 5-10 terméket megvegye amit szokott, nagy részüket nem hogy az nem érdekli, hogy milyen a választék, de még azt sem nézik, hogy mennyibe kerül amit vettek, és hogy esetleg ugyanazt kevesebbért is meg lehetne venni. Aztán meg panaszkodnak, hogy nincs választék, meg lepukkant, meg drága. Hát így nem tökmindegy?
2023. júl. 9. 01:33
 12/14 anonim ***** válasza:
32%
Nem, szerintem is.
2023. júl. 9. 16:56
 13/14 NTBS ***** válasza:
23%
Sosem volt a luxus szinonimája.
2023. júl. 15. 14:48
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

igen. nagyon meglepodtem.

2012ben mentem ki egyetemre erettsegim utan.

Akkor nagyon szerettem meg a Tescot. Aztan evente jartam haza es igy megjobban lattam mennyire romlik le az egesz hely.

2023. júl. 15. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!