Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Most ilyen igénytelenség van,...

Most ilyen igénytelenség van, hogy ilyet piacra dobnak?

Figyelt kérdés

[link]

Egy illatszergyártó cég gyártja ezt a sz*rt, ihatatlan, mosópor szaga van, meg írni se tudnak... Aki akarja a madaras teszkóba megveheti, milyen igényes ital.

2010. okt. 18. 01:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, elég vicces... :D Mennyibe kerülhet?
2010. okt. 18. 02:17
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Hát figyelj egy csomó csóringernek csak az számít hogy minél olcsóbb legyen, gyanítom 80 forintnál nem sokkal több... Bár ha nekem nincs pénzem üdítőkre, inkább veszek egy üveg ásványvizet mint ilyen vacakokat..
2010. okt. 18. 04:01
 3/6 Phoney ***** válasza:
Ha pl. azt veszem, hogy milyen okádékokat isznak az emberek pl. "ünnepi alkoholfogyasztás" címén, akkor nincs ebben semmi külöös:)
2010. okt. 18. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az embereknek erre van "egenyuk", mivel megvasaroljak es fogyasztjak. Ha nem lenne ra igeny vagy kereslet, akkor mar regen nem lenne uzlet ilyet piacra dobni.

En a foglalkozasom miatt is megfigyelem azt, vagy meglatom inkabb, hogy mi kerul az emberek kosaraba a bevasarlasnel es sajnos nagyon sok kosarba belekerulnek ezek a kotyfalekok annak ellenere, hogy tudjak azt, hogy mennyire egeszsegtelen!

2010. okt. 18. 08:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Kíváncsiságból megvettem egyszer egy 1,5 literes átlátszó narancssárga,szénsavas ananászízű(!) üdítőt(?) 79 forintért (Coop), és egy "neonzöld" 1,5 literes,szénsavas grapefruit üdítőt(?) 39 forintért(!!!)(Lidl)!

A kollégáimmal féltünk megkóstolni őket!Kiderült hogy joggal!Ilyen ganét még nem ittam soha,szinte rosszullétet okozott az íze,annyira émelyítő műanyagíze volt!Ment is a fa alá,remélem nem pusztul ki!

De már készülők egy újabb megrázó élményre:mini(0,5 dl-es azt hiszem) műanyagflakonos szeszes italok ("pálinkák")mindenféle gyümölcs ízesítéssel, 99 forintért.Úgy néz ki mint egy nagyon kis pohár tejföl!Ezt meg kell kóstolnom!

FÉLEK!!!:D

2010. okt. 18. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a pénz az úr, de azért ha már valaki arra vetemedik, hogy ilyen sz*rt piacra dobjon, legalább tudjon írni, az mellékes, hogy én már a szagánál elhánytam magam, nem még amikor megkóstoltam. Persze, ha igénytelent gyárt, gondolom a cég is igénytelen.

De várjatok, írtam a cégnek, hogy mi a franc ez, erre visszajött az e-mail, mert azt is rosszul írták le, külön meg kellett fejtenem. Szal ennyit erről...

2010. okt. 18. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!