Meg szoktátok adni a módját az étkezésnek ? Szerintetek mi számít igénytelenségnek étkezés terén ?
Velem már volt olyan, hogy félrészegen a vacsorát az ágyban hason fekve ettem meg filmnézés közben .
Másnap rájöttem, hogy ez bizony magasfokú igénytelenség volt sajnos .
Ismerek olyan családot is, ahol ha törik-ha szakad este 7kor vacsora van közösen .
Szerintem ez inkább diktatúra vagy nem is tudom . Mi van, ha pont este 7kor nem éhes az ember ? Akkor csak üljön ott a többiekkel az asztalnál ?
Egyszer részegen könyékig belenyúltam a hideg töltött káposztába és befaltam három gombócot kézzel. Máskor meg fagyottan elfogyasztottam egy mirelit csirkevagdaltat. Nem volt nyers, csak fagyott.
Persze ez már nagyon régen volt.
Mostanában eltartott kisujjal eszem a tokaji aszús libamáj patét.
Egy időben divat volt, hogy ágyba viszik a reggelit, nem tudom most is szokás-e, de én nem szerettem soha. Kórházi ágyban enni is nekem igénytelen, el is ment mindig az étvágyam amikor ott voltam.
A legdurvább a katonaságnál volt. Hétvégén a látogatók hoztak egy csomó kaját, azt este együtt ettük, cserélgettünk, azok is ehettek akiknél éppen nem volt látogató. Egyik gyerek meg a kapott kajájával beült a wc-be, hogy ne kelljen adnia. Otthon sem tudnék a wc-ben enni, hát még ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!