Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha videórecept alapján készíti...

Ha videórecept alapján készítitek az ételt hogy csináljátok?Tudtok olyan iramban haladni ahogy a videóban dolgoznak?

Figyelt kérdés

nov. 30. 07:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Nekem nehéz ha nem látom a recept leírást csak a videót!
nov. 30. 08:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam videó alapján. Receptet olvasok közben, nekem az sokkal átláthatóbb.
nov. 30. 08:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Megnézem a videót. Kijegyzetelem.

Nem írom le az apróságokat csak megjegyzem és a nagyobb dolgokat írom le.

Aztán nekikezdek és csak ha van megakadás akkor játszom le a videór

nov. 30. 08:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért videós a recept hogy szinkronban csináld. Hanem hogy lásd az állagokat vagy ha valaki nem gyakorlott akkor lehet neki nem kond semkit hogy "futtasd fel az élesztőt" vagy "készíts rantást" stb es akkor látja de megse kell egy regényt olvasnia
nov. 30. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg szoktam állítani a videót és fojtatom, ha elkészültem.
nov. 30. 13:15
 6/9 anonim válasza:
100%

Alapból nem úgy kezdek el főzni, hogy meglátom a videót és főzök. Először kellenek az alapanyagok, nincs mindig minden itthon.

Amúgy meg megállítgatom a videót videót, ha előtte nem írtam fel a mennyiségeket. Ha felírtam, meg nem is nézem végig, csak beletekergetek, ha valaminél nem tudom, hogy hogy néz ki, akkor csak azt nézem.

nov. 30. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem lehet a videóval haladni annak megállítása nélkül, de nem is az a videó célja.

A videóban zanzásítva van az egész folyamat, részleteket mutat meg, néhány perc alatt kész egy olyan étel, ami a valóságban több óra is lehet

Ugyanakkor a videó nagyon hasznos tud lenni, mert vizuálisan is ad támpontokat, az igazán jó videós még tanácsokat is.

A magára valami adó online szakács a videója alá külön kiírja a receptet, tehát az ott van szöveges formában, és követhető vizuálisan, lehet követni a tanácsokat, ha úgy gondolja a néző megállíthatja, kikapcsolhatja, vissza nézheti a videót, vagy annak jeleneteit.

nov. 30. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Megnézem a videót végig, hogy logikus-e. Sok az ilyen fura AI generált vagy amerikai borzalmas-konzerves recept, szóval ha hülyeségnek néz ki, akkor elkattintok.

Aztán összerakom az összes hozzávalót ki a konyhapultra. Ha minden van elég, akkor szépen elkezdem a videóval egy időben csinálni a kaját.

Ha túl gyors, akkor jópárszor megállítom, visszatekerem.

nov. 30. 17:01
 9/9 Metionin ***** válasza:
100%
Megnézem a videót, kijegyzetelem ami fontos, aztán megcsinálom a kaját az emlékezetem meg a jegyzet alapján.
nov. 30. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!