Vajon a szomszédom tényleg vegán most, vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
A szomszédom elmondása szerint vegán életmódot folytat, de sokszor látom, hogy rendel a KFC-ből, én meg ott találtam vegán menüt. Egyszer vittem neki fánkot, amibe tojás volt, és a szemem láttára kezdte el enni (ekkor még nem tudtam, hogy vegán)nov. 30. 06:46
1/9 anonim válasza:
Amikor a fánkot adtad, nem biztos, hogy már vegánnak tartotta magát, másrészt nem feltétlen tudta, hogy miböl készül, aki nem szokott maga sütni, eszébe sem jut a tojás.
A KFC-böl lehet csak krumplit is rendelni.
Egyébként meg eleve nem értem a kérdésedet, mi közöd a szomszéd étrendjéhez, életmódjához?
Mellesleg sok mindenki növényi étrendet tart, mindel elvi háttér nélkül, de jobb híján ezt is vegánnak nevezi a legtöbb ember.
2/9 anonim válasza:
Lehet valaki más is van a szomszédnàl és skkor együtt rendelnek enni. De mi közöd ehez?
4/9 anonim válasza:
Nálunk én eszem vegán módon, a párom mindenevö
5/9 A kérdező kommentje:
Okes, én csak azért kérdezem, mert tetszik nekem a szomszéd és szeretnék neki süteményt sütni és figyelembe veszem az étkezését. Egyedül él és furcsa, hogy ő vegánnak mondja magát, de úgy néz ki, nem olyan szigorúan, vagy nem tudom.
nov. 30. 12:26
6/9 anonim válasza:
Ha legközelebb találkozol vele, kérdezd meg, miért vegán, ez konkrétan mit jelent - a válaszából megtudod, hogy elvileg vegán, vagy csak tetszik neki ez az étrend vagy csak szeretne vegán módon étkezni, de nem igazán van tisztában a jelentésével.
7/9 anonim válasza:
Erre a kérdésre egyedül a szomszédot tudja a választ, vele beszéld meg.
8/9 anonim válasza:
Vegán vagy vegetáriánus? Nem ugyanaz a kettő. Ha sütni akarsz, akkor vegánt süss, azt megeheti a vegetáriánus is, de fordítva nem.
Amúgy én csomószor rendelek vegán kajákat, a KFC-ét is imádtam, de felénk már nem szerepel a kínálatban. Ettől még eszem húst is, ha épp azt kívánom meg.
9/9 anonim válasza:
Én ettem már vegán nuggetset a KFC-ben. Plusz ugye ott van a krumpli, saláta is. Vagy gondolom lehet rendelni úgy, hogy kiveszel belőle ezt azt. Vagyis én Mekiből rendeltem már úgy, hogy wrapet csirke nélkül (én csak húst nem eszem). Egyébként én is voltam egy ideig vegán étrenden, az első napokban simán vettem péksüteményt, amiben utólag tudom, hogy fixen volt benne tojás, csak akkor még nem néztem soha utána, hogy miből készülnek ezek, mert én korábban nem tudtam sütni. Ja és volt egy munkatársam, aki elvileg TÉNÉ étkezett, de amikor megszegte, akkor bizony Kinder csokival. Mert nem elvei voltak, csak így étkezett egészségesen és belefért egy Kinder csoki a kihágásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!