1!
Krumplisteszta, kaposztasteszta, gombaporkolt?
Van tojásmentes tészta - a durumtészta kifejezetten finom -, szóval ez nem akadály. Nokedlit is lehet készíteni réteslisztböl, tojás nélkül, nem igazán vehetö észre a különbség.
A( elsö meg gondolom 100 kilós, mindene fáj tipusú lény)
A kérdésre: LEGFINOMABB vegán föétel nem létezik, (ahoyg legfinomabb nem-vegán sem), rengeteg jóízü fogás van, az, hogy kinek melyik ízlik legjobban, az egyéni dolog.
Ami nekem nagyon ízlik, az a padlizsán minden formában, töltve (lecsószerü töltelékkel), sütve, rántva (tojás nélkül is lehet panirozni), különböz ázsia ízesítéssel, currynak, stb., a másik nagy kedvenc a gomba - szintén rengeteg módon elkészíthetö, nagyon szeretem a karfiolt, brokkolit, de a hüvelyesekböl is rengeteg finom dolgot lehet készíteni.
És a közhidelemmel ellentétben a vegán ételekhez nem kell semmiféle "húspótló", "mühús" és egyéb "vegán termékek", csak nyers zöldségfélék, gabonatermékek, illetve olajos magok. Ezekböl bármit el lehet készíteni, ami vegán étel.
Én ezeket szoktam csinálni: (vegán tej, tejföl stb)
rántott karfiol/brokkoli (tészta:liszt+vegán tej és panír) + krumplipüré
Lapcsánka (tojás nélkül, vegán tejföllel)
Krumplis tészta (vegán tésztával)
Vegán pizza
Sültkrumpli+rántott zöldségek
stb stb
+Vegán spagetti (Penny-ben lehet kapni vegán darált "húst" asszem zöld borsóból készült)
Vegán hot-dog (Aldi-s és Penny-s virsliket ajánlom)
Steak burgonya + rántott zöldségek + Tartár mártás
Vegán instant levesek
Lángos
Vegán döner
Egyébként ha tudsz angolul ajánlom a r*ddit vegán subját
Miért enne egy vegán akármilyen húst, ha anélkül is jól érzi magát?
Nekünk nagy kedvenc a vegán bolognese, zöldségekböl készítve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!