Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Régi visszaváltós üveget (még...

Régi visszaváltós üveget (még a MOHU előtti időkből) visszalehet még váltani?

Figyelt kérdés
Találtam a kamrában pár üveg szörpös üveget, darabja 178forint volt
okt. 26. 21:37
 1/9 anonim válasza:
72%
Az automatákban csak azokat az üvegeket lehet visszaváltani, ami egyezik a mostani matricákkal az üvegeken. Nézd meg, hogy ugyanolyanok-e a jelölések. Ha igen, akkor szerintem adj neki egy esélyt
okt. 26. 22:10
 2/9 A kérdező kommentje:
nem ugyanaz, nem veszi vissza. Egy darabig tudom hogy a régi és új automaták párhuzamosan is üzemeltek, de a hozzám legközelebbi spar-ban már csak az újak vannak. Ezért kérdezem, hogy valahol fellelhetőek e még régi automaták, vagy azokat már mindenhonnan száműzték? (Budapest III ker amúgy)
okt. 26. 22:14
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Automatásban kizárt. Szerintem kézinél se fogják neked visszavenni. Ha visszavinnél kopasz régi sörösüveget azzal is elhajtanak. Csak akkor kapnál érte 25Ft-ot, ha a cimkén a 25Ft-ot érő fektetett palackos logó is rajta van.
okt. 26. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, a szorposon rajta van a fektetett 178ft-os palack logo..
okt. 27. 06:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a Piroska szörp :) Én is megszívtam. Tescoban, sparban tudsz megszabadulni tőle. Legyél csak kitartó, járj utána nehogy kidobd!

Aztán pedig mindig figyeljed, hogy fektetett palackos akármit soha ne vegyél, mert csak bajod lesz vele. Kapja be Piroska a Mohuét.

okt. 27. 10:51
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm, ezekszerint van még remény! :)

Közben amúgy megtaláltam h a piroska szörp a fb oldalán magyarázza, hogy bizony visszaváltható az üvegük, csak épp a kommentekből kiderül hogy más is küzd velük..

[link]

okt. 27. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem most kettő is van, a telefon azt mondja visszaváltós, az automata meg azt, hogy nmem visszaváltós. A mohu a hunyó, mert nem képesek épeszű szöveget kitolni a képernyőre, ami kb úgy hangzana, hogy ez az üveg ebben az üzletben nem visszaváltható. Vigye el az alábbiak közül valahová (és itt felsorolná az adott városban, vagy kerületben kompatibiliseket) Hát valahogy így kellene, de nem. Sokkal egyszerűbb tojni az egészre és mindent a szerencsétlen boltosok nyakába varrni.

Vidd el egy nagy sparba, ahol hosszú alagutas automata van, nem pedig az az elhúzós ajtajú kis szerencsétlen szekrényke ami sohase működik rendesen, mert ütik-vágják-szétverik.

okt. 27. 23:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom, kozben sikerult visszavinnem, kiderult h a hozzam kozeli sparban is ottvan a regi automata, csak kiraktak az uj melle es telefoliaztak mohus matricakkal a regi szutykos automatat, azert nem tunt fel..
nov. 4. 07:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Ohh, terepszinű...

Olyan 175Ft-os üveget vihetek valami kéziváltósba amire pirinkó vonalkódot nyomtak. Az összes gép kiköpi mert nem látják, sőt keresztben lett rányomtatva, hogy semmi esélyük se legyen leolvasni.

nov. 4. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!