Régi visszaváltós üveget (még a MOHU előtti időkből) visszalehet még váltani?
Az a Piroska szörp :) Én is megszívtam. Tescoban, sparban tudsz megszabadulni tőle. Legyél csak kitartó, járj utána nehogy kidobd!
Aztán pedig mindig figyeljed, hogy fektetett palackos akármit soha ne vegyél, mert csak bajod lesz vele. Kapja be Piroska a Mohuét.
köszönöm, ezekszerint van még remény! :)
Közben amúgy megtaláltam h a piroska szörp a fb oldalán magyarázza, hogy bizony visszaváltható az üvegük, csak épp a kommentekből kiderül hogy más is küzd velük..
Nekem most kettő is van, a telefon azt mondja visszaváltós, az automata meg azt, hogy nmem visszaváltós. A mohu a hunyó, mert nem képesek épeszű szöveget kitolni a képernyőre, ami kb úgy hangzana, hogy ez az üveg ebben az üzletben nem visszaváltható. Vigye el az alábbiak közül valahová (és itt felsorolná az adott városban, vagy kerületben kompatibiliseket) Hát valahogy így kellene, de nem. Sokkal egyszerűbb tojni az egészre és mindent a szerencsétlen boltosok nyakába varrni.
Vidd el egy nagy sparba, ahol hosszú alagutas automata van, nem pedig az az elhúzós ajtajú kis szerencsétlen szekrényke ami sohase működik rendesen, mert ütik-vágják-szétverik.
Ohh, terepszinű...
Olyan 175Ft-os üveget vihetek valami kéziváltósba amire pirinkó vonalkódot nyomtak. Az összes gép kiköpi mert nem látják, sőt keresztben lett rányomtatva, hogy semmi esélyük se legyen leolvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!