Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A REpont automaták kiadott...

A REpont automaták kiadott blokkjai bármelyik üzletben pénzre válthatók?

Figyelt kérdés
Tehát ha visszaváltottam flakonokat mondjuk az Aldiban, és kiadta nekem a papírt, de utána átmegyek a Lidl-be vagy a Tescóba is venni még valamit, akkor azt a papírt ha odaadom, ott is kifizetnik nekem pénzben? Vagy van valami jelzés, hogy csak az ottani automata által kiadottat fizethetik ki?

szept. 21. 05:13
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Ha a lidlibe válltottad vissza akkor csak a a lidlibe érvényes az a blokk. Ha a spárba, akkor csak a spárba. Amelyik üzletbe visszaválltottad, csak oda érvényes. Azért arra figyelj hogy ne a tescoba váltsad vissza, mert azok nem fizetik ki, ott le kell vásárolni. Ellenben a Lidlivel és a spárral, ahhol visszaadják.
szept. 21. 05:53
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
1s vagyok. Anyit még hozzá tennék. Ha a spárba valltod ki akkor az orszag bármelyik Spárba beválltják neked, ha a Lidl be akkor az ország bármelyik lidlijébe. De jobban jársz ha a REpont appot használod. Ugy egyből utalja a számládra a pénzt.
szept. 21. 05:56
 3/10 anonim ***** válasza:
23%
Csak a helyszínen tudod beváltani.
szept. 21. 08:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Ma megkerdeztem az egyik helyi uzletben, ami nem uzletlanc resze, es csak levasarolni lehez, nem fizetik ki.

A multkor a Tescoban celetlenul elfelejtettem az QR kodomat leolvasni, igy utalvanyt adott, es azt a Tesco ugyfelszolgalatan kifizettek.

De akkor ha egy Tescosat egy masik varos Tescojaban akarok kifizettetni, pl ha a hetvegen hazamegyek, es kellene egy kis penz, akkor ki fogjak?

szept. 21. 11:33
 5/10 Dongaben válasza:
100%
Elvileg a kiadott kuponon is fel van tűntetve, hol, és meddig lehet felhasználni. Tesco-s kupont pl. a teljes üzletláncnál. Én Penny-be szoktam járni vásárolni, és visszaváltani is. Ott pl. kifizetik készpénzben a pénztárnál, ha kéred. ( Többször láttam, hogy ezt kéri valaki.)
szept. 21. 12:29
 6/10 anonim válasza:
63%
Nálunk pont a Sparban nem váltják vissza le kell vásárolni, én hülyeségnek tartom és egy nagy lehúzásnak! Én már nem veszek vizet hanem csapvizet iszok(víztisztítóval) vagy forrald fel és ha bármi más kell inkább kikerülöm hogy ne vásároljak visszaváltós flakont. Ha koffein kell inkább kávét készítek magamnak vagy energia ital port iszok, még az alkoholt is megoldanám magamnak hogy ne vegyek emiatt a Repont lehúzás miatt, csak én nem iszok alkoholt.
szept. 21. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak abban a boltban lehet levasarolni. Ez alol kivetel ha a bolthalozat engedi hogy egy masik boltjaban bevaltsd. Tehat ha a Tesco engedi akkor a pesti blokkot bevalthatod Pecsen.

Es elmagyarazom a rendszer mukodeset. Beviszel az aldihoz gongyoleget mondjuk 200dbot. Kapsz erte egy 10ks kupont. Az aldi ezt a penzt akkor kapja vissza ha elviszik az automatajabol a gongyoleget. Te levasarlod naluk a kupont, tehat fizikai ertelemben ingyen vasarolsz, a kupon elleneben, ok adnak az arukeszletukbol. Kvazi megelolegezik. Ha elviszik a gyongyoleget megkapjak azt a penzt a mohutol amit neked kinyomtattak a kuponon.

Ha te mashol levasarolhatnad, akkor pl a 10ks kupont elkoltened a tescoban. De az aldi kapna vissza a penzt mert naluk vannak az uvegek. Te a tesco arukeszletet csokkentened, ok viszont nem kapnak meg a neked eladott termekek arat a mohutol mert a sajat kuponod ellenerteke az aldinal van. Igy minden boltnak az erdeke az lenne hogy naluk valtsak be az uveget de mashol vasaroljak le.

Az albertirsai aldi el tud szamolni a pecsivel, egy lanchoz tartoznak, tehat elmeletben lehetseges hogy az egyik helyen vasarolt kupon a masik varosban felhasznalhato. De a ket kulon ceg egymassal nem tudna elszamolni, vagy maximum feleslegesen bonyolultan.

szept. 23. 10:02
 8/10 anonim válasza:

Aldi pont csak az adott uzletben, ahol visszavaltottad.

Tesco most mar kifizeti siman, bar a penztaros nyomta a vakert multkor, a fonoke szolt, hogy fizesse vissza.

Mindenkibankszamlara kerje, akinek beolvassa a qr kodot ez a csoda,nekem sajna nem sikerult meg.:(

szept. 25. 09:45
 9/10 Dongaben válasza:

"tegnapelőtt 09:45"

A kód beolvasást a "beadagolás" előtt csináld. Néha játszani kell vele. ( közelebb-távolkabb tartod a telefontr.) Ha felismer, akkor már dobálhatod is. :)

szept. 27. 13:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Amit kapsz kupont arra ra van irva hogy pl " az orszag barmely tesco uzleteben" vagy " csak a kupont kibocsajto uzletben" . Ha nincs rajta ilye felirat akkor is csak az adott uzletbe. (Tobbnyire a tesco, cba, real, penny. ahol barmely uzletbe levasarolhato.

Spar nem , az interspar igen, a lild aldi, coop, nem szokta elfogadni a masik boltbol hozott kupont.)

A zarojeles resz tajekoztato jellegu mindig az adott boltban levo kuponon van a legjobb info.

Kezpenzre MINDEN UZLET KOTELES bevaltani. Amit szeretnek elsunnyogni ,de mind az ASZF-ben mind DRS rendeletben benne van. Ilyenkor hisztizni kell, panaszkonyvet kerni .

Nyilvan nem akarjak kp ba fizetni mert a kuponok osszeget havi elszamolasban kapjak vissza, szoval az neki addig gyakorlatilag minusz. Mivel kuponokbol nem tud pl uj arut venni.

Ez inkabb az onkentes visszavalto pontokat erinti negativan ( kisboltok) .

Egy tesco le se kakilja, neki nem okoz gondot a havi elszamolas, szoval a nagy uzletek gond nelkul adnak kezpenzt.

szept. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!