Mi lesz a vacsora ma este?
Figyelt kérdés
Nekem szalonna nyitott tűzhelyenokt. 20. 15:33
1/11 anonim válasza:
Van 4 szelet 3 napos kenyerem meg pár db tojás, csinálok bundás kenyeret. Más nem is nagyon van itthon kajára.
6/11 anonim válasza:
Itt vagyunk Milánóban, úgyhogy vagy pizza vagy valami tészta valamelyik közeli, magasra értékelt étteremben.
7/11 anonim válasza:
Zöldfűszeres rántott sajt. Baromfi korong fasírt és sültkrumpli,kethup,majonéz. 🙂
8/11 anonim válasza:
BBQ borda volt, krumpli püré és párolt sárgarépa.
(Külföldön élek, itt ez egy átlagos olcsóbb kaja abból, ami maradt a frigóban a hónap végén).
9/11 Fragments of Fantasy válasza:
Nekem tegnapról előre elkészített párolt rizs és zöldség mix. Ha hazaértem, akkor pedig sütök hozzá csirkét.
10/11 anonim válasza:
Nekem mustáros-mézes tejszínes csirkemell rizzsel.
Mára vagy székelykáposzta, vagy sült kolbász káposztaágyon. Amihez nagyobb kedvem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!