Korlátlan ételfogyasztásos (reggeli és vacsora) hotelben mennyi a maximum zsír amennyit hízni lehet 4 nap alatt?
Ilyenkor rendszerint bekajálok már az első alkalommal - tudom, nem illik ilyen mohónak lenni - utána meg három napig pihegek, és semmi nem kell.
Nyugi, ha hízol is pár dekát, utána simán le tudod adni!
Jó mulatást 🙂
Öszintén szólva a kérdésed értelmezhetetlen.
Attól, hogy ott van elöttem egy csomó kaja, nekem nem KELL megenni mindent.
Az ilyen helyeken semmivel sem eszem többet, mint otthon és nem is hízok gyakorlatilag semmit.
Ilyen alkattal tényleg nem sokat, valószínű neked még jót is tenne:)
Amúgy kb 3 kilót max, nekem annyit sikerült 9 nap alatt...
Alapból elég jó alkatoma van, strandröpiztem tavalyig aktívan, de mióta abbahagytam kicsit maga alá gyűrt az önuralom hiánya és egyfolytában csak eszem:(
Nemrég voltunk egy szállodában 9 napot, 4csillagos all-inclusive, konkrétan minden étkezésre annyit ettem amennyi belém fért, több tálcányi kaja, egyszer a barátom kellett feltámogasson a szobába, akkora volt a hasam, tudom nagyon gáz
A decemberi rengeteg rokonlátogatás, karácsonyi ebéd és ezután már van egy kis úszógumim és nem igazán tudom rávenni magam, hogy megszabaduljak tőle, úgyhogy most kicsit irigykedek ezt olvasva, te nyugodtan élvezheted
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!