Ha napi 5 snickers-et meg eszek hizok tőle? Ezen kívül napi3x eszem Reggel hideg étel ebéd főtt étel vacsora hideg étel (Hízni szeretnék)
Figyelt kérdés
szept. 8. 19:33
1/4 A kérdező kommentje:
18F 182cm vagyok és 60 KG
Ez menyire normális?
szept. 8. 19:33
2/4 anonim válasza:
Rendkívül egészségtelen. A hízás pedig attól függ hogy mennyit eszel a többi ételből
3/4 anonim válasza:
Az egyértelmű hogy alultáplált vagy. Nem ennyi cukor kéne hanem napi 6 étkezés és nagyobb adagok mint eddig
4/4 anonim válasza:
Én 183cm és jelenleg 63kg vagyok. Nekem nagyon gyors az emésztésem, és felszívódási gondjaim is vannak, neked sem ártana elmenni egy gasztróshoz, hátha kiderülne mi áll mögötte.
Én is azt javaslom, hogy legalább 6x étkezz egy nap, és rendszeresen mozogj, futás, kondizás. Szépen lassan jönnek majd a kilók, de legyél türelmes, mert ha hirtelen hízol, az hamar le is fog menni ha nem figyelsz oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!