11/14 anonim válasza:
egy olyan verzió ami nem várja el az olvasótól hogy tudjon konyhai alapfogalmakat és eljárásokat, vagy szánjon arra is 1-2 lapot hogy ezeket elmagyarázza, mert ki lehet ugyan nézni a netről mindent, de már akkor ugyanott van az ember hogy fölösleges a könyv, mert a folyamatot is netről nézi akkor már
13/14 anonim válasza:
Lepontozóbajnok, fejezd be mások lehúzását, senki nem írt semmi rosszat! Írj privátot, ha valaki nem tetszik és fogalmazzál, ne lepontozgass!
14/14 anonim válasza:
Ételkészítési ismeretek
Vendéglátóipari szakközép és szakmunkás iskolák számára.
Nagyon alapos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!