Melyik szakácskönyvet, receptkönyvet ajánlanátok? Olyan nőnek, akinek elment a kedve a főzéstől, bár tud főzni, régen finom zserbót is sütött, bonyolult ételeket is főzött, de mára már attól elmegy a kedve a főzéstől, ha a hozzávalókat venné meg.
Nem mindegy hány főre főz. Én szinte mindig 6-10-re, erre van egy csomó tökegyszerű receptem, pl darálthúsból mert azt nem kell aprítani, tésztával mert az ugyanannyi idő sok emberre is stb. Ehhez képest 2 főre sokkal több minden belefér, mert csak egy pár szem krumplit kell mondjuk megpucolni nem 3 kilót stb.
Én egyébként hagynám. Majd túl lesz rajta. Ha erőlteti ő vagy te, lehet hogy egy életre megutálja.
Túl kevés az infó!
Miért nem akar fözni, te ki vagy a sztoriban, mennyi idös?
Barátnőféle vagyok; írtam, elment a kedve, talán a felment áraktól, meg hogy nem talált megszokott alapanyagot, amit keresett, többször.
A szakácskönyveket azért megnézi, aztán leteszi, hogy á, nem kell.
A kovid ideje körültől vannak dolgok, amik drágák vagy eltűntek.
Hiszen főz. valamikor, valamennyit, épphogy.
Nem ajánlani akarom a szakácskönyvet, hanem esetleg ajándékba adni. Nem tudom.
Fura válaszok. Nem nézem rabszolgának, amit én főzök, abból eszik, amikor jön. Juteszembe, finom rakott kelt is szokott csinálni, de már az is túl sok macera, sok dolog kell hozzá.
Nem ételek, italok téma, jó, de ez volt a legközelebb a kérdésemhez, mert könyvet szeretnék venni neki ajándékba.
Vannak füzeteim, Egytálételek, Egyszerű ételek, Sörrel, borral készültek, ilyesmi címekkel, azokat megnézte. De azokat már nem adhatom ajándékba, mert látta és ismeri őket.
Kösz a válaszokat.
Semmit. Inkább egy masszázsbérletet.
Ha majd lesz motivációja és akar akkor fog. De most nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!