1/14 anonim válasza:
Magyar Elek: Az ínyesmester nagy szakács könyve. Már csak antikváriumokban érhető el, de megéri keresni.
3/14 anonim válasza:
A sajátod. Vegyél egy szép nagyalakos könyvet, és írd le bele azokat a recepteket amik neked bejöttek. Amiket a nagyid készít. Hidd el, ez fonosabb, mint bármilyen író bármilyen könyve
4/14 anonim válasza:
Még egy "szavazat" Magyar Elek-re. A legjobb.
5/14 anonim válasza:
Én Horvath Ilona szakácskönyvet szeretem. Minden sallang nélküli, alap etelek vannak benne.
7/14 anonim válasza:
Saját kútfőből főzök, sütök, de ha mégis mindenképpen írnom kellene valami címet, szerzőt, akor Soós Ferenc: Gabonák dícsérete.
9/14 anonim válasza:
Attol fugg hogy kinek és mire. Barátnőmnek az SK ázsiai kajáknkert imádja de nem gyakran főz ezért abban nincs gyakorlata.
Nekem az Egyél több rostot mert kicsi a palettám és kuzdok a zoldsegbevitellel.
De egy full kezdonek valami tok mas lesz
10/14 anonim válasza:
Horváth Ilona - Szakácskönyv. Ez alapmű, vagy F. Nagy Angéla - A család szakácskönyve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!