Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Érdemes még kovászos uborkát🥒...

Érdemes még kovászos uborkát🥒 eltenni 18-20 fokban?

Figyelt kérdés

Már jócskán lehűlt a levegő, a helyiségekben is kb. ennyi a hőmérséklet.


Ha igen, mennyi ideig érleljem?


Mik azok a dolgok amikre oda kell figyelnem ahhoz hogy sikerüljön?



okt. 1. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Kenyérrel vagy ecettel?
okt. 1. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 A kérdező kommentje:

Pirítós kenyérrel tervezem, állítólag úgy nagyon finom!


https://www.youtube.com/watch?v=6r7t_J1F-jY

okt. 1. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Ú, ez jól hangzik, csombor és piritós 🤩



Hát figyelj, ha attól tartassz nem lesz elég meleg, esetleg arra a pár napra tartsd melegen.

[link]

Egy ilyen elektromos takarót tegyél bele egy kartondobozba, az jól megtartja a melegét, erre rá az egész kistányéros-koviubis rendszert, és rácsukni a dobozt.

okt. 1. 14:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:

Elektromos takaróó?! Bevallom, nem erre a válaszra számítottam.

Honnan szerezzek én olyat? Falun nevelkedtem, egyszerű analóg gyerek vagyok.

Télikabát nem jó?! 😝

okt. 1. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát pedig ez egy nagymamás dolog ám.


Bedugod a konnektorba és téli éjszakákon kellemes melegen tartja az ágyat, meg abban téged, anélkül, hogy minden pénzed rámenne a lakás kifűtésére.

Érdemes beszerezni, nekünk évek óta van.


A kabát nem fog neked saját meleget csinálni. Esetleg meleg vizes palack, de az nem tartja egész nap az azonos hőmérsékletet.

okt. 1. 15:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 A kérdező kommentje:

És a csőrendszerrel mi lesz? Nem fagynak el? 🙂


Jó is lenne ha ennyivel megoldható lenne!


Ja de most a koviubiról van szó!


És amúgy mosható ez a takaró?


Legalább 220-al megy? 🙂


Tényleg nem értek hozzá!

okt. 1. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Ez a koviubi 18 fokon és alatt nem csinálja még magát?

Elengedhetetlen a meleg? Kell a tejsav baktériumoknak?

okt. 1. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát az ilyen baktériumok melegben virgoncabbak.

De megpróbálhatod persze, hidegen lehet kicsit lassabb lesz.

okt. 1. 19:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Pár hónap? Év?
okt. 1. 19:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Pirítóssal még nem próbáltam, az nagyon izgi lesz!

Soha nem szabad bevágni🥒, csak a két végét levágni és egy kicsit a közepét megszurkálniΨ!

Én már megjártam! Melegben levedlette a bőrét az uborka.

Egy jó poshadt, fanyar uborkaleves készülhetett volna belőle!


Itt azt mondja hogy jobb hűvösebben tartani, de 25 fok már nem nagyon lesz! 🌬️ 🍂🙂🍂


https://www.youtube.com/shorts/Ji2vXfgHwL0 (úgy nem szabad bevágni ahogy a videóban)

okt. 1. 19:45

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!