Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Szeretitek a DM-es élelmiszere...

Szeretitek a DM-es élelmiszereket?

Figyelt kérdés
Pl. Szószok, tészták, müzlik stb.
szept. 24. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a kedvencem a lencsés egytálétel konzerv, a pesto, a jackfruit meg a darálthús helyettesítőjük. Növényi tejekből is szeretem a választékot.
szept. 26. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem olcsók, de jó minőségű a legtöbb. Kedvencem nincs, de néha meglepett valamivel magam, ha amúgy is a DM-ben vásárolok. Nem csalódtam semmiben eddig. A bio kávé is finom volt, minőségi.
szept. 27. 07:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos az árak nem a legbarátibbak, de úgy vagyok vele, hogy ár/érték arányban elég jók, na meg nem iszok, nem dohányzok, ennyi hat férjen már bele...:D Kávét még nem kóstoltam, de tervben van az is. A gyümölcs shotjai is nagyon finomak meg szerintem a ropi náluk a legjobb, valamint az édességek között az "energia golyók" nagyon ott vannak. Egyedül a zöld pesto, amire azt mondtam, hogy ár-érték arányban nem az igazi, kicsi is és szerintem az Aldiban sokkal finomabb.
szept. 27. 08:51
 14/14 anonim válasza:
Par dolgot igen
okt. 6. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!